reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, prywatna - czy komuś został może euthyrox w dawce 25 mg (ewentualnie 50, bo to łatwo podzielić)? Chętnie odkupię 3 tabletki, bo tyle braknie mi do wizyty, a że schodzę z leków i na wizycie ma się okazać czy będę go brała dalej, to bez sensu kupować kolejne 100 tabletek. Jeśli któraś ma na zbyciu, to dajcie proszę znać :)

reklama
Dziewczyny, prywatna - czy komuś został może euthyrox w dawce 25 mg (ewentualnie 50, bo to łatwo podzielić)? Chętnie odkupię 3 tabletki, bo tyle braknie mi do wizyty, a że schodzę z leków i na wizycie ma się okazać czy będę go brała dalej, to bez sensu kupować kolejne 100 tabletek. Jeśli któraś ma na zbyciu, to dajcie proszę znać :)
Buterfly taniej Ci wyjdzie kupienie euthyroxu calego opakowania, niz zaplata za przesylke[emoji6]
Sa tez opakowania po 50 sztuk.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro bede w provicie, zostawilabym Ci tam w rejestracji w kopercie, ale nie wiem czy tak mozna i czy one to potem przekaza. No i czy masz po drodze do provity.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, to na to samo wyjdzie, jeśli poproszę ich o receptę - mieszkam 25 km od Provity :)
Popytam jeszcze w rodzinie, gdzieś mi się obiło, że ktoś to bierze na tarczycę. Ale dziękuję bardzo za chęci :)

reklama
Do góry