reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem wdzięczna, ze mogłam mieć przez chwile możliwość bycia w ciąży, nawet chwile... czułam sie wspaniale na sama mysl!
Miałam chwile swojego aniołka, którego pokochałam całym sercem.
Troszkę zaczęłam rozumieć co czuja kobiety w ciąży, jakie mysli krążą w okol ich głowy, ile radości potrafi dostarczyć mały cud. Dalej bede uważać ze ciąża jest cudem, najpiękniejszym na ziemi.

Moze kiedys bedzie mi dane byc matka. Bede sie modlić o to, by poczuć pod sercem mała cześć mnie i mojego męża.

Dziękuje dziewczyny.

Pozwólcie ze zostanę z Wami, wiem ze Ważne sa słowa wsparcia, otuchy. Moze kiedys z Wami sie podzielę doświadczeniem.

Dziękuje wszystkim razem i każdej z osobna [emoji254][emoji254][emoji254]

Powodzenia! Samych wysokich lotów [emoji844][emoji844][emoji844][emoji256][emoji256][emoji256]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem wdzięczna, ze mogłam mieć przez chwile możliwość bycia w ciąży, nawet chwile... czułam sie wspaniale na sama mysl!
Troszkę zaczęłam rozumieć co czuja kobiety w ciąży, jakie mysli krążą w okol ich głowy, ile radości potrafi dostarczyć mały cud. Dalej bede uważać ze ciąża jest cudem, najpiękniejszym na ziemi.

Moze kiedys bedzie mi dane byc matka. Bede sie modlić o to, by poczuć pod sercem mała cześć mnie i mojego męża.

Dziękuje dziewczyny.

Pozwólcie ze zostanę z Wami, wiem ze Ważne sa słowa wsparcia, otuchy. Moze kiedys z Wami sie podzielę doświadczeniem.

Powodzenia! Samych wysokich lotów [emoji844][emoji844][emoji844][emoji256][emoji256][emoji256]

:*
Mam dokładnie te same odczucia co Ty .
Piękne uczucie mieć w sobie swojego aniołka chodźmy na chwile.

Dziękuje dziewczyny.

Nie znam Twojej historii,nie wiem czemu nie podejdziecie do ivf drugi raz,mogę się domyślać. ...ale pamiętaj, natura zawsze znajdzie wyjście. Wcześniej czy później :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie znam Twojej historii,nie wiem czemu nie podejdziecie do ivf drugi raz,mogę się domyślać. ...ale pamiętaj, natura zawsze znajdzie wyjście. Wcześniej czy później :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze to nie stać nas na drugie podejście.
A zapożyczać sie nie chcemy. Żadna tajemnica. Ivf jest bardzo drogie w Polsce.
Moze kiedyś, za kilka lat. Na chwile obecna napewno nie.

Ja miałam wodniaka jajowodu - usunięto. Zapalenie otrzewnej za dzieciaka- tu lekarze widza niemożności zajścia w ciąże naturalnie. 5 lat starań. Maż wszystko ok, moje badania ok.
Progesteron niski, ale tu chyba można popracować? To kluczowy wynik

A jak jest z piciem kawy po transferze?i czy leżałyscie plackiem w dniu transferu? Ja z córką właśnie na dworze w piaskownicy się bawimy i nie wiem czy powinnam się położyć czy nie :(

Ja kawę piłam i pije cały czas, starałam sie zredukować do jednej. Pozniej jak leki odstawiłam piłam normalnie dwie, teraz tez staram sie jedna. W dniu transferu wieczorem pojechałam do kina, a leżałam troche wiecej jak hiperka dała o sobie znać.

Hooope, zostań, jeju jak mi przykro , No nie moge [emoji27][emoji26][emoji22]
Boshe nie pamietam, ktore to było podejście ? Dlaczego nie podchodzisz wiecej ??

1 podejście, duzo pęcherzyków było, ale do 4 doby został 1. W 5 dobie miałam późna Morule.
Gdybym teraz miała możliwość, podałabym w 3 dobie 2 zarodki.
5 doba i prawie blastocysta... Hmmm sama nie wiem. Nie ma co gdybać.
Pije wino, lampkę za Wasze zdrowie.

reklama
Szczerze to nie stać nas na drugie podejście.
A zapożyczać sie nie chcemy. Żadna tajemnica. Ivf jest bardzo drogie w Polsce.
Moze kiedyś, za kilka lat. Na chwile obecna napewno nie.

Ja miałam wodniaka jajowodu - usunięto. Zapalenie otrzewnej za dzieciaka- tu lekarze widza niemożności zajścia w ciąże naturalnie. 5 lat starań. Maż wszystko ok, moje badania ok.
Progesteron niski, ale tu chyba można popracować? To kluczowy wynik

Aha, juz wiem. Jesli to Twoj rocznik w nicku to masz jeszcze troche czasu. Moze znajdziesz jeszcze sile i pieniążki na kolejny raz...

Do góry