reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny to ja pytałam o nastawienie przed udanym transferem, bo niedługo czeka mnie krio, a ja nie wiem jak to wszystko poukładać sobie w głowie, jak będzie lepiej. Po pierwszym transferze czułam, że się nie uda i tak było. A teraz nie wiem co myśleć. Kupiłam sobie książkę "Potęga podświadomości" i zamierzam na szybko przeczytać. Może jakoś nastawi mnie pozytywnie mimo wszystko :)

Ewelnia86... Moze cos w tym jest...
Podchodzilam tylko raz do stymulacji.. Ogolnie wszystko szlo ok, mialam chyba z 19 pecherzykow. Zapladniali 6 z czego muelismy 4 blastki. Bylam w szoku ogolnie bo jak czytalam historie u statystyki to nie nastawialam sie na wielki sukces. . transfer odroczoby przez lekka hiperke.
Jadac po kropka sue nie nastawialam jakos (tak jak ty:)) bylam pewna ze walka bedzie dluzsza. Szalalam w oczekiwaniu na bete, tzn przestawianie mebli w domu, mycie okien... Jedyne co to l4 mialam zeby ze stresow firmowych sie wyrwac. Podchodzilam do tego na zasadzie jak ma sie udac to powinno sie udac... Na bete jechalam tylko tak z koniecznosci bo bylam pewba ze bedzie nalegatywna. A tu niespodzianka - 171:)
Tak wiec przelamalam wszelkie statystuki na poczatku i slabe nastawienie.
Teraz po kolejnym crio ciaza biochemiczna - beta tylko na 4.4 wskoczyla...mimo ze orzeczucia mialam dobre gdzues tam wewnetrznie...
A w piatek kolejne podejscie... Zobaczymy. .. I powtorze sie znowy ale i tak czuje sie szczesliwa majac jednego babla przez co mysle ze i tak jestem inaczej psychicznie nastawiona... Ale i tak po tym crio nieudanym teraz juz czuje jakias wieksza presje...
Zobaczymy... Co ma byc to bedzie... ale musimy wierzyc ze jeszcze wszystko przed nami i marzenia sie spelnia...

Milego dnia wszystkim.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo popieram, marzenia dziewczyny się spełniajæ;)) wierzymy w to z całych sił!!!!

No ty musisz miec dwie bo nosisz pod sercem dwa malenstwa.
Ja moze jeszcze tez uzbieram na kolejna mam juz 15 naklejek.Sama tak uzbieralas czy z czyjas pomoca
Sama bo często tam robie zakupy a ostatnio kupiłam szafę i komodę do pokoju to tez mi się uzbieralo zresztą kupisz trochę i juz 40 zł do tego owoc warzywo i karta i juz masz dodatkowe naklejki

Dziewczyny, a ja mam pytanie ...a co z przytulanie z męźusiem przed crio?? Zabronione jest czy nie?;)) zapomniałam doktorka zapytać, a mężuś w odstawkę poszedł hehe tak na wszelki wypadek;)

reklama
Do góry