malutkikaczorek
Fanka BB :)
Ja tez będę miała embrioglu Ciekawe co to daJa mialam jeszcze embrioglu i pregnyl podany do macicy w formie wlewu nie zastrzyku i mi sie udalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez będę miała embrioglu Ciekawe co to daJa mialam jeszcze embrioglu i pregnyl podany do macicy w formie wlewu nie zastrzyku i mi sie udalo
A masz jeszcze mrozaki poza tym wybranym na piatek?Na to wygląda też będę trzymać kciuki za nas obie ale nie wiem sama,ja po pierwszej nieudanej próbie mówię sobie że jak się uda to się uda a jak nie to trudno.Mam tylko nadzieję że beta da odpowiedź czarno na białym że albo się udało albo nie bo nie chciałabym przechodzić ponownie tego samego co w czerwcu przy pierwszym podejściu kiedy beta była niska i źle rosła i zakończyła się ciąża biochemiczna a ja przez 2 tyg wkrecalam sobie najgorsze rzeczy o ciąży pozamacicznej itd :/ teraz bym chciała mieć wynik pewny na tak lub na nie od razu tylko tyle chce
Jak w piątek podamy jeden to zostaną jeszcze dwa mrozaczki i będziemy próbować do skutku ale po jednym zarodku podawać. A jak się skończą zarodki i nie będę w ciazy to kończymy swoją przygodę bo drugiej stymulacji już nie będzieA masz jeszcze mrozaki poza tym wybranym na piatek?
Ja mam jeszcze jednego na potem... I tak mysle ze jak juz po niego sie bede zglaszac jakby co to wtedy pewnie juz bede szalec zeby szanse zwiekszyc... Nie to ze teraz odpuszczam... Po prostu w pracy jeszcze nie chce zeby tak oficjalnie wiedzieli i stad takie podejscie... Ale moim marzeniem jest 3 dzieci wiec te dwa slabiutkie musza sie przyjac.. Jeden w piatek a kolejny za jakies 2 lata
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też zjadam dowcipnie 6 tabletek dziennie progesteronu. Pierwsze 5 dni spałam po 16 h potem przeszło. ...
Nazwy leku nie znam.
Ania Ch zaufaj lekarzowi...ja biore 6 dopochwowo progesteronu 2 zastrzyki i 3 tabl doustnie. Progesteron jest potrzebny...
I fakt mam straszne gazy po tym progesteronie i tyje ale czego nie robi sie dla babelka...
Ja również nie biorę żadnych dopalaczyHej dziewczyny. Myślałam, że tym razem bez emocji podejdę do crio,ale jednak się nie da im bliżej wszystkiego tym bardziej moje myśli szaleją...kolejna nie przestaną noc... Nadrabiam zaległości na forum i już nie wiem co myśleć o moim lekarzu..czytam tu o różnych dodatkach które wy macie stosowane przed crio lub transferem, a u mnie nic....jak zapytałam lekarza to mi odp że nie widzi wskazań żeby coś ponad standard zastosować...ehhhh chyba popadam w kolejnego doła...nie wiem, może powinnam sama mu coś konkretnego zasugerować?? Co by zwiększyło szansę?
To może rzeczywiście za bardzo to przeźywam..chciałabym podchodzić do tego na zasadzie co będzie to będzie...Ja również nie biorę żadnych dopalaczy
Wychodzi na to, że nic na siłę...Jagodko co lekarz to inne lekarstwa, ja miałam super zestaw po transferze i dwa razy się nie udało chociaż powinnno.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kropka czuje się dobrze . Tak co dzień ja proszę by została z mamusiaTo może rzeczywiście za bardzo to przeźywam..chciałabym podchodzić do tego na zasadzie co będzie to będzie...
Ewunka, jak tam kropek? rozmawiasz z nim?))