reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

UTROGESTAN - czy znacie taki lek?? On chyba jest w Pl wycofany, nie wiem dlaczego. Jest natomiast w Anglii, lekarz przepisał mi wczoraj 6 tabletek dziennie, a na ulotce napisane jest zeby przerwać zażywanie jesli istnieje prawdopodobieństwo ciazy, w ciazy jest zakazany... Nie wiem co mam robić teraz ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Stosowalam go po pierwszym podejściu, progesteron, jakis miesiąc temu moja koleżanka go stosowala wiec nic nie wiem o wycofaniu

reklama
Nika u nas nie ma żadnego medycznego problemu ja przy stymulacji wychodowalam 15 jajeczka z czego 8 było zapłodnionych bo się nadawało dwa mi podali i dwa dotrwały do 5 dnia i zamrozili mi je w 6 dniu i jeden z nich mi podali teraz i została ze mną i jedna mi jeszcze została a co z nią to nie wiem

UTROGESTAN - czy znacie taki lek?? On chyba jest w Pl wycofany, nie wiem dlaczego. Jest natomiast w Anglii, lekarz przepisał mi wczoraj 6 tabletek dziennie, a na ulotce napisane jest zeby przerwać zażywanie jesli istnieje prawdopodobieństwo ciazy, w ciazy jest zakazany... Nie wiem co mam robić teraz ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też zjadam dowcipnie 6 tabletek dziennie progesteronu. Pierwsze 5 dni spałam po 16 h potem przeszło. ...
Nazwy leku nie znam.

Kochana za pierwszym razem miałam podane dwa 3 dniowe najlepszej klasy i nic nie wyszło teraz miałam jedna blastke 3BB i ona podzieliła się na dwie i mam bliźniaki ale to ponoc zdarza się 1 na 10000 czy jakoś tak w każdym bądź razie prawie nigdy no nie jest to prosta ciaza bo obarczone dość sporym ryzykiem i będę miała cc w 36 tc jak dotrwam jak nie to wcześniej i prowadzi mnie specjalista profesorek od takich ciaz ale u Ciebie będzie wszystko dobrze i będzie piękna ciaza ja trzymam kciuki potrójnie za każdą z dziewczyn i za Ciebie tez :);)
Ja Wam tez bardzo kibicuję
Dobrej nocy

reklama
Hej to bedziemy w piatek obie odbieraly nasze kropki:) bede trzymac kciuki za ciebie:)
Najgorzej ze ja sobote i niedziele do pracy na popołudniu. .. Wiec nie dam rady sie relaksowac z kropkiem za duzo... Potem jeszcze na dodatek tez nocki... Normalny tryb pracy mam w planach ciagnac az do testu, potem po pozytywnym oczywiscie wyniku[emoji6] bede brac wolne na nocki... Bo mysle o tym zeby do serduszkowego usg pochodzic jeszcze do pracy... Dopiero wtedy na l4...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Na to wygląda:) też będę trzymać kciuki za nas obie :) ale nie wiem sama,ja po pierwszej nieudanej próbie mówię sobie że jak się uda to się uda a jak nie to trudno.Mam tylko nadzieję że beta da odpowiedź czarno na białym że albo się udało albo nie bo nie chciałabym przechodzić ponownie tego samego co w czerwcu przy pierwszym podejściu kiedy beta była niska i źle rosła i zakończyła się ciąża biochemiczna a ja przez 2 tyg wkrecalam sobie najgorsze rzeczy o ciąży pozamacicznej itd :/ teraz bym chciała mieć wynik pewny na tak lub na nie od razu :) tylko tyle chce :)

Do góry