reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

TABLICA OGŁOSZEŃ [emoji436][emoji382][emoji381]

Kochane dziewuszki, przeglądamy szafeczki, apteczki i szukamy zbędnych leków.
Opcje:
1. oddam za darmo
2. sprzedam (koszty przesyłki do uzgodnienia)

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Olusja1987[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ze stymulacji pozostało mi trochę tego, więc chętnie ODDAM jak się komuś przyda:
MEDROL 4 mg /10 tabletek/ważność do 09/2020
MEDROL 16 mg / 27 tabletek/ważność do 03/2020
CLOSTILBEGYT 50 mg / 5 tabletek / ważność do 05/2019
PRIMOLUT-NOR 5 mg / 15 tabletek / ważność do 08/2019
DOXYCYCLINUM 100 mg / 7 tabletek / ważność do 05/2019
UNIDOX SOLUTAB 100 mg / 5 tabletek / ważność do 02/2020
HEXATIAB ŻEL / nie używany / ważny do 07/2017
LUTEINA 100 mg / 30 tabletek / ważny do 02/2019

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️rybka14[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

To ja dopisuje ODDAM za darmo :FRAGMIN 5000 J - 9 ZASTRZYKÓW - WAŻNE DO 12.2018 , VAGIFEM 10 MIKROGRAMOW -12 SZTUK - WAŻNE DO 07.2017 , PLASTRY SYSTEM 50 -4 SZTUK -WAŻNE DO 10.2017

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Luteina oddana.

reklama
Rybka jak sie czujesz ??? A jak tam brzusio rosnie juz bardziej. Ja juz zauwazylam ze u mnie rosnie a najbardziej odczuwam na spodniach.

Rybka jak sie czujesz ??? A jak tam brzusio rosnie juz bardziej. Ja juz zauwazylam ze u mnie rosnie a najbardziej odczuwam na spodniach.
Niestety wrocily mdlosci i zgaga wieczorem ale narazie male czeste posilki i mleko pomaga a co do brzuszka to wydaje mi sie ze narazie jest taki jak byl moze troszke bardziej okragly i poszedl troche wyzej ale wiekszy nie jest wzdec juz nie mam gazy ustaly i wogule czuje sie swietnie moglabym gory przenosic ale sie hamuje bo jak wiecej cos porobie to M krzyczy i mowi ze do krzesla mnie przywiaze a spodnie musze jakies kupic bo juz dresy mnie cisna mam jedne leginsy wieksze ktore sa luzne i nic wiecej a tu zimno sie zrobilo :)

Moja kolezanka nie miala wogule brzucha do 7 miesiaca bo mala na ledzwiach sie ukladala a ona ciagle plakal ze tego brzucha nie ma a potem jak wyszedl to cieszyla sie dwa dni potem miala problem nawet buty wlozyc o innych rzeczach nie wspomne i nie bylo jej juz tak wesolo :) Mi profesorek powiedzial ze taka moja uroda i nie ma czym sie przejmowac nawet troche lepiej bo skóra nagle sie nie bedzie musiala rozciagac to i mnie rozstepow i innych przyjemnosci :);)

Ja tez tak mialam Motylku 3tyg po serduszku:) piekny widok jak sie widzi w sobie taka mala kropke i juz bije serce w niej poczecie i dziecko to jednak cud jest jak z takiej malutkiej kropeczki rosnie takie piekne nowe zycie :)

Niestety wrocily mdlosci i zgaga wieczorem ale narazie male czeste posilki i mleko pomaga a co do brzuszka to wydaje mi sie ze narazie jest taki jak byl moze troszke bardziej okragly i poszedl troche wyzej ale wiekszy nie jest wzdec juz nie mam gazy ustaly i wogule czuje sie swietnie moglabym gory przenosic ale sie hamuje bo jak wiecej cos porobie to M krzyczy i mowi ze do krzesla mnie przywiaze a spodnie musze jakies kupic bo juz dresy mnie cisna mam jedne leginsy wieksze ktore sa luzne i nic wiecej a tu zimno sie zrobilo :)

Jak ja ci zazdrosze ze wzdec juz nie masz ja mam nadal. Zgage oczywiscie tez mam juz kupilam reni z mdlosciami bywa roznie raz mam raz nie. Ale po zatym czuje sie dobrze.

reklama
Jak ja ci zazdrosze ze wzdec juz nie masz ja mam nadal. Zgage oczywiscie tez mam juz kupilam reni z mdlosciami bywa roznie raz mam raz nie. Ale po zatym czuje sie dobrze.
Ja przez dwa tygodnie mialm straszne wzdecia i gazy ratowalam sie espumisanem bo mozna w ciazy brac ale czasami kiepsko bylo podziwiam M ze nie zzielenial od tych moich gazow i nie wiem czy to organizm sie przyzwyczail do wolniejszego trawienia czy zmniejszona dawka luteiny czy ten espumisan ale narazie ok jest z tymi mdlosciami to sie cieszylam bo jakos bardzo mi nie doskwieraly wczesniej ale teraz przychodzi wieczor i mdli do tego pali w przelyku to jeszcze bardziej spie z mlekiem na stoliku nocnym bo jak wstaje w nocy do ubikacji albo sie przekrece z boku na bok to znow pali i musze sie napic mleka i spokoj na jakis czas mam

Do góry