Ja tak brałam między 20-21 i było OK. Przed transferem już nie brałam menopuru tylko gona i ovitrelle. Ten ostatni zrobiłam sobie o 20.Ja juz po wizycie
Od dzis zaczynam 0.5 amp gonapeptylu
Za 2 tygodnie wizyta i start wlasciwej stymulacji 150j gonalu f i 50 menopuru
I o zgrozo 3 zastrzyli codziennie
I tak sie zastanawiam bo lekarz mowil ze wszystkie 3 moge brac w jednym czasie bez odstepow ze nic to nie przeszkadza. Hmm i zastanawiam sie czy jak bede je brac po 21 to nie bedzie za pozno jesli pozniej chodzi o ovitrele???
reklama
Tez miałam nadżerkę, w niczym nie przeszkodziłaDziewczyny, ja już po histero, opis będę miała dopiero za tydzień.
Lekarz powiedział mi, że mam małą nadżerkę, przy czym wynik cytologii mam dobry - I grupa. Mój lekarz prowadzący nic mi nie mówił o nadżerce.
Teraz nie wiem czy w następnym cyklu będę mogła podejść do krio....
Miała tak któraś z Was?
gosia321
Fanka BB :)
Mysle ze godzina w ta czy w ta nie ma znaczenia ja przy poprzedniej stymulacji gonapeptyl bralam o 17 a menopur o 19mi kazal brac 1 ampulke gonapeptylu od 21 dc o godz 7-9 rano i potem od 5 dc 150j gonalu f i 75 menopuru (oba od 14-16)
tak sie zastanawiam jak ja to zrobie bo wracam do domu po pracy kolo 17 a w pracy nie mam gdzie tego trzymac. Myslicie ze jak bede robila zastrzyk o 17 to bedzie tez ok?
Atena33
Ja tez pomimo wspomagaczy nie wyhodywałama endo...miało na mają 4mm a kiedy odstawilismy wszystko tak dla spróbowania co będzie zaczęło same rosnąć.Nie ma na nic regułyJa miałam endo 7,7 i za pięć dni transfer jak widać udany i brałam estrofem tylko 1 raz dziennie a na sztucznym cyklu brałam estrofem 3×3 do tego plastry i VAGIFEM 1×1 plus 5×1 olej z wiesiołka i orzechy i endo zatrzymało się na 6,6 i koniec transfer odwołany
AniaCh83
Miewam się w miarę dobrze, mniej więcej do 12 mnie muli, potem mogę normalnie żyć, tyle, że głównie na kanapie, bo cokolwiek nie zrobię, zaraz dyszę. Miałam dziś straszny sen - nie było serduszka Zastanawiam się czy nie iść dziś na betę, może mnie to uspokoi. Poza tym wyszła mi jakaś bakteria w moczu :-/ Wizyta jutro, mam nadzieję, że to nie szkodzi dziecku i że dadzą mi coś, żeby to wyleczyć.
A jak Ty się czujesz? Kropek się dziś wgryza, prawda?
O Boshe, wlasnie mi przypomniałaś, zwód razu po transferze przez kilka nocy miałam dziwne sny, koszmary w zasadzie, w każdym albo nie mogłam złapać dziecka, albo ktos mi je zabierał, zawsze to był chłopiec, jakby moj Filip, ale inaczej wyglądał, ja zawsze tak biegłam, wrzeszczałam, krzyczałam , płakałam... Jeden pamietam szczególnie, jak na jakimś dziwnym placu, jakby jakies targowisko albo dworzec, szlam sobie z Filipem i z moim mężem, maz gdzies odszedł, ja weszłam do jakiejs brudnej windy z 'Filipem' na rekach, a ze mna starszy facet i młody jakis i zaczęli mi z rak wydzierać dziecko...i zabrali, a ja tak sie darlam, biegałam, szukałam, raz ich widziałam, a za chwile znikali mi z oczu, męża zgubiłam juz w ogole ... Boshe , teraz wydaje sie takie sobie, ale chyba przez sen nawet krzyczałam, a jak sie obudziłam to myslalam , ze mojego syna zaściskam , tak go tulilam. A moze to nie on był w tym śnie... [emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hooope86
Oj chrapania to ja tez nie cierpie zawsze z lokcia wale zeby moj przestal
Ja gwiżdże [emoji28] zawsze pomaga [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
U mnie gwizdanie nie pomaga
Ewunka
U mnie nic nie pomogło z łokcia gwizdanie z kopa nic! No góra na 5 sekund był cicho. .....U mnie gwizdanie nie pomaga
reklama
Ewunka
U mnie w klinice sprawa endo wygląda tak
Endo poniżej 7 i powyżej 14 transfer odwołany.
Ale wiadomo każdy pacjent jest indywidualny jak jest kobieta co nie udaje się jej mieć endo więcej jak 7 pewnie spróbują i ba takim.
Tu są pozytywne transfery na 5.7 jak i na 16 ......
Endo poniżej 7 i powyżej 14 transfer odwołany.
Ale wiadomo każdy pacjent jest indywidualny jak jest kobieta co nie udaje się jej mieć endo więcej jak 7 pewnie spróbują i ba takim.
Tu są pozytywne transfery na 5.7 jak i na 16 ......
Podziel się: