reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny przepraszam ze sie wtracam ale miglo mi ze utworzylyscie tablice sprzedazowa stad moje pytanie czy ma ktoras odsprzedac duphaston badz luteine?? Ogolnie progesteronu potrzebuje!!:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję :) O tych bateriach czytałam, że to jest spowodowane podnoszeniem się macicy, która zaczyna uciskać na pęcherz, co w konsekwencji sprzyja rozwojowi bakterii. Pojadę poszukać tego soku żurawinowego. Chyba najlepiej, żeby był jak najbardziej naturalny, prawda?
Co do snów - mojemu mężowi wczoraj się śniło, że był w ciąży i to on urodził nasze dziecko :) Po porodzie mu je zabrali, zapadł w śpiączkę, a gdy się obudził, poszedł do sali z noworodkami, bo bardzo chciał zobaczyć dziecko. Wszystkie maluchy płakały, a on nie mógł znaleźć naszego. I się obudził :)
hihi mój mąż też ostatnio miał sen, że jest w ciąży:)
odnośnie soku żurawinowego to najlepszy jest taki naturalny, bez cukru. Straszny kwas, ja zazwyczaj dodawałam wody, bo inaczej nie dawało się pić.

TABLICA OGŁOSZEŃ [emoji436][emoji382][emoji381]

Kochane dziewuszki, przeglądamy szafeczki, apteczki i szukamy zbędnych leków.
Opcje:
1. oddam za darmo
2. sprzedam (koszty przesyłki do uzgodnienia)

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Olusja1987[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ze stymulacji pozostało mi trochę tego, więc chętnie ODDAM jak się komuś przyda:
MEDROL 4 mg /10 tabletek/ważność do 09/2020
MEDROL 16 mg / 27 tabletek/ważność do 03/2020
CLOSTILBEGYT 50 mg / 5 tabletek / ważność do 05/2019
PRIMOLUT-NOR 5 mg / 15 tabletek / ważność do 08/2019
DOXYCYCLINUM 100 mg / 7 tabletek / ważność do 05/2019
UNIDOX SOLUTAB 100 mg / 5 tabletek / ważność do 02/2020
HEXATIAB ŻEL / nie używany / ważny do 07/2017
LUTEINA 100 mg / 30 tabletek / ważny do 02/2019

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️rybka14[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

To ja dopisuje ODDAM za darmo :FRAGMIN 5000 J - 9 ZASTRZYKÓW - WAŻNE DO 12.2018 , VAGIFEM 10 MIKROGRAMOW -12 SZTUK - WAŻNE DO 07.2017 , PLASTRY SYSTEM 50 -4 SZTUK -WAŻNE DO 10.2017

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziś czekaliśmy na wieści o serduszku .? Były i przegapiłem czy nam się koleżanka nie odzywała. ?
Marta jak Rysia. ? A bakteria -zdycha. ?
A czy ma ktoś może wieści jak syn aniolkiwej mamy. ? I bliźniaki madziagi. ? A hess. ?
Motylku strasznie w tych krzakach długo siedzisz. ..... nic nam nie mówisz jak się miewasz. .....
Rysia daje czadu, tak boksuje. Brzuch troche mi odpuścił i juz tak nie twardnieje, ale pod warunkiem ze bardzo dużo leżę, bakteria mam nadzieję, ze zdycha, ale chyba dopiero w poniedziałek znowu pobiorą wymaz, 72h na wynik sie czeka, a ja tu zwariuję już niedługo... Dwie noce pod rząd laski tak chrapią, ze chce stąd uciec, moja "koleżanka" z sali wczoraj urodziła wiec ją przenieśli i zostałam z niemową, która tylko patrzy...

Lile, przekonałaś mnie, nie zrobiłam tej bety, wytrzymam do jutra :)
Kupiłam eko sok z żurawiny i do tego suszoną żurawinę. Byłam poza domem z 1,5 h, a czuję się jakbym przebiegła maraton... I znów mi niedobrze, rany boskie. Ciągle mam ślinotok. Stałam w kolejce i kobieta przede mną miała ogórki kiszone z chilli. Najpierw pomyślałam, że też bym zjadła, a za chwilę zrobiło mi się niedobrze i wiedziałam, że nawet bym ich nie przełknęła. Mam nadzieję, że mój apetyt w końcu wróci, bo póki co tylko chudnę :(

Rysia daje czadu, tak boksuje. Brzuch troche mi odpuścił i juz tak nie twardnieje, ale pod warunkiem ze bardzo dużo leżę, bakteria mam nadzieję, ze zdycha, ale chyba dopiero w poniedziałek znowu pobiorą wymaz, 72h na wynik sie czeka, a ja tu zwariuję już niedługo... Dwie noce pod rząd laski tak chrapią, ze chce stąd uciec, moja "koleżanka" z sali wczoraj urodziła wiec ją przenieśli i zostałam z niemową, która tylko patrzy...
Ważne, że jest poprawa :) A współlokatorki niemowy, to faktycznie kiepsko. Czytaj książki, oglądaj filmy, może szybciej zleci.
Wczoraj wrzuciłam link do warsztatów dla ciężarnych i mam. W Sosnowcu są 12.10. Może Cię to zainteresuje :)

reklama
Witajcie
Ja po wizycie:) kolejna jeszcze w poniedziałek bo endo jeszcze cienkie,to mój 10dc a endo lekarz mówił że chyba ma grubość 6 czy jakoś tak to możliwe w odniesieniu do mojego 10dc?.A ile musi mieć do transferu? Wyniki póki co mam ok i jak wszystko dobrze pójdzie to transfer pod koniec przyszłego tyg środa czwartrk lub piątek ;) a no i estrofem zwiększony na 3x1 :) podpowiedzcie jak to z tym endo jest?

Do góry