reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gwoli ścisłości, pod projektem nie podpisali się tylko posłowie PiS, ale również posłowie Kukiza i PO. Uważam, że to co fundują nam posłowie jest podłe. Zamiast skupić się na leczeniu ciągle myślę czy w ogóle będę się mogła leczyć, czy też będę musiała uprawiać turystykę in vitro. Noż kur...
Najgorsze jest to, że społeczeństwo nie do końca rozumie na czym polega leczenie i kiedy osiąga się najlepsze wyniki. Jeżeli ta ustawa wejdzie w życie to przecież do ogółu społeczeństwa zostanie skierowany przekaz, że nie zabronili in vitro, tylko coś tam pozmieniali.
Choć może nie ma to wielkiego znaczenia, ja przy urnie za 3 lata będę pamiętać, które ugrupowania głosowały za tą ustawą i za zaostrzeniem aborcji.

Poniżej lista posłów wnioskodawców, wśród nich obok lidera swojej organizacji Pawła Kukiza - Paweł Skutecki z Bydgoszczy.

· Wojciech Bakun – KUKIZ 15
· Marek Biernacki – PO
· Elżbieta Borowska – KUKIZ 15
· Paweł Grabowski – KUKIZ 15
· Jerzy Jachnik – KUKIZ 15
· Bartosz Józwiak – KUKIZ 15
· Norbert Kaczmarczyk – KUKIZ 15
· Jan Klawiter – PIS
· Andrzej Kobylarz- KUKIZ 15
· Paweł Kukiz – KUKIZ 15
· Stefan Romecki – KUKIZ 15
· Tomasz Rzymkowski- KUKIZ 15
· Janusz Sanocki – niezrzeszony
· Anna Maria Siarkowska – KUKIZ 15
· Paweł Skutecki – KUKIZ 15
· Paweł Szramka – KUKIZ 15
· Jacek Wilk – KUKIZ 15
· Robert Winnicki - niezrzeszony
· Rafał Wójcikowski – KUKIZ 15

Hej hej juz jestem. Nasze malenstwo rozwija sie prawidlowo i wszystko jest w porzadku tak jak powinno byc i mam juz prawie 5 cm.
Jestem prawdopodobnie chlopcem

A tak dzis machalem do swojej mamy
20160921_172453.jpg

Załączniki

• 20160921_172453.jpg
    20160921_172453.jpg
    540,3 KB · Wyświetleń: 430
reklama
Do góry