reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trochę sie zasmuciłam... otóż po transferze, pani dr powiedziała ze moj zarodek był w późnym stadium Moruli. "Prawie blastocyty" podany w 5 dniu.
[emoji22]
Co Wy na to?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trochę sie zasmuciłam... otóż po transferze, pani dr powiedziała ze moj zarodek był w późnym stadium Moruli. "Prawie blastocyty" podany w 5 dniu.
[emoji22]
Co Wy na to?

Mój był 3 dni młodszy ......
Daj spokój z analizowaniem. Czasem piękne blaski i nic a te niby słabeusze dają dzieci.
Przecież miał być luzik no co Ty

Chyba powinni mnie uspac do Bety, jak śpiąca królewnę. Maż pózniej powinen podejść "kochanie pobrałem ci krew jak Ty spałaś, beta jak marzenie" [emoji28][emoji28] [emoji28] zwariuje. Mam duzo ksiazek, siedzę w domu, pełen relaks ale jednak gdzies tak z tylu siedzi temat [emoji51]

Katharina, pewnie masz rację co do tej refundacji. Mój gin określił to działaniem "niespójnym".

Co do "Na Wspólnej" to nie mam pojęcia bo oglądam tylko pełne tajemniczych zbrodni, morderstw, psychopatów i w Skandynawskim klimacie seriale na Ale Kino w środy i niedziele wieczór. :rofl:

Co do wycieczkowania, jak miałam wczoraj tą histerię to po znalezieniu na dnie stawki jakichś ziołowych klapsów uspokajających mąż wszedł na strony klinik w Czechach. Wiecie, że są w polskiej wersji językowej? Ech...

Chyba powinni mnie uspac do Bety, jak śpiąca królewnę. Maż pózniej powinen podejść "kochanie pobrałem ci krew jak Ty spałaś, beta jak marzenie" [emoji28][emoji28] [emoji28] zwariuje. Mam duzo ksiazek, siedzę w domu, pełen relaks ale jednak gdzies tak z tylu siedzi temat [emoji51]

Już. ? Ha ha ha
Ja to traktuje jako najpiękniejszy okres mojego życia .Narazie oaza spokoju :)

Katharina, pewnie masz rację co do tej refundacji. Mój gin określił to działaniem "niespójnym".

Co do "Na Wspólnej" to nie mam pojęcia bo oglądam tylko pełne tajemniczych zbrodni, morderstw, psychopatów i w Skandynawskim klimacie seriale na Ale Kino w środy i niedziele wieczór. :rofl:

Co do wycieczkowania, jak miałam wczoraj tą histerię to po znalezieniu na dnie stawki jakichś ziołowych klapsów uspokajających mąż wszedł na strony klinik w Czechach. Wiecie, że są w polskiej wersji językowej? Ech...
To relaksujące seriale. ....hi

Hoope,
Polecam Obrazki Logiczne. Jak nie mogę sie na niczym skoncentrować tak żeby kojażyć fabułę a chcę po prostu nie myślec są świetne. A to dużo fajniejsze niż sudoku, takie piękne obrazki mozna wykombinować.

A na tablet można sobie pobrać podobną "grę" w wersji elektronicznej, Pik a Pix. Ja mam tak, że jak liczę to nie zastanawiam się, nie jestem w stanie myślec o czymś poza cyferkami na raz :-p

reklama
Do góry