Życzę Ci tego z całego serducha.Ja juz ze swoim szczęściem [emoji173]️ zostań ze mną juz na zawsze kochanie.
Miałam Cie jednego. Ale dorodnego, reszta rozwijała sie nie prawidłowo. Ty bedziesz Naszym szczęściem [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Ja caly czas marze zeby ten glupi narod sie nareszcie otrzasnal i zeby jakims cudem obalil pisiorow
kilosierra
Ja caly czas marze zeby ten glupi narod sie nareszcie otrzasnal i zeby jakims cudem obalil pisiorow
Popieram wiele inicjatyw PiS, i ani nie czuję się głupia, ani nie jestem pisiorem.
Życzę nieco więcej życzliwości wobec innych ludzi, tym bardziej będąc w stanie błogosławionym.
Koniczyna82
Hoope
Kocykuj sobie grzecznie
Ewelina 86
Czemu myślisz, ze wejdzie na pewno? W takiej formie? Ja mam jeszcze trochę nadziei... Przecież to jest ciemnogród.
AniaCh
Na pewno nie działa wstecz. Oni nie zabraniają zreszta używać mrozaczkow. Zabraniają mrozić. I nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale dozwolone było by chyba tylko zapłodnienie jednego oocytu...
Kocykuj sobie grzecznie
Ewelina 86
Czemu myślisz, ze wejdzie na pewno? W takiej formie? Ja mam jeszcze trochę nadziei... Przecież to jest ciemnogród.
AniaCh
Na pewno nie działa wstecz. Oni nie zabraniają zreszta używać mrozaczkow. Zabraniają mrozić. I nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale dozwolone było by chyba tylko zapłodnienie jednego oocytu...
katharina203
Uwierz mi ze mam duzo zyczliwosci dla ludzi madrych i dobrych...a ludzi z pisu nie uwazam za madrych bo jak madremu czlowiekowi cala europa i swiat mowi ze robi zle to to rozumie...i to bylby koniec mojego wywodu na temat polityki...bo to nie jest forum ani o polityce ani religii...Popieram wiele inicjatyw PiS, i ani nie czuję się głupia, ani nie jestem pisiorem.
Życzę nieco więcej życzliwości wobec innych ludzi, tym bardziej będąc w stanie błogosławionym.
katharina203
Tak chodzi o zaplodnienie 1 kom a nie jak dotad 6. I dostarczenie jej do kobiety najpozniej do 72h. Czyli nie mozna mrozic. To kobiety z odroczonym transferem przez ryzyko hiperstymulacji nie mialy by wogole szansy na podanie zarodka. Ja tak to rozumiemHoope
Kocykuj sobie grzecznie
Ewelina 86
AniaCh
Hooope86
katharina203
Przykre to jest co sie dzieje...przeciez to nie grzech ze kobiety chca miec dziecko...a takie dzieci nie roznia sie niczym od poczetych naturalnie...
Ewunka
Dziś nie . Wczoraj 6 .
Biorę jak boli dziś czuje się świetnie jem i śpię
reklama
Hooope86
Moja ginekolog jest załamana. Mowi ze invitro w Polsce zginie śmiercią naturalna, ze pary bedą uciekać za granice.
To straszne co sie dzieje u nas w kraju. Zakołchozie
To straszne co sie dzieje u nas w kraju. Zakołchozie
Podziel się: