reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lotna mucha dasz rade. Ja tez sie strasznie balam i panikowalam. Zadawalam dziewczynom milion pytan, zeby sie uspokoic, a w sumie gdyby nie ta hiperka to bym uznala moj zabieg jak wizyta u dentysty;] ale tak to jest, ze kazda sie stresuje i sie nie da tego obejsc. Ja teraz tez znowu panikuje czy dojdzie to transferu u mnie czy tez nie..

reklama
Hej dziewczyny, chcialam tylko napisac, ze postanowilam byc dzielna, jak tylko umiem. Zapomniec o wszystkim najszybciej jak sie da, zajac sie praca, skonczyc remont, uzbierac kase na drugie podejscie, oddac o ile to mozliwe ludziom kase zadluzona, zajac sie domem. Dzis caly dzien sprzatam, gotuje, choinke rozebralismy. Ja cos robie to nie mysle i tak jest dobrze. Moze jak juz TO sie stanie, to potem pojde na te rehebilitacje, bo troche pochodzilam i ta rwa mnie znow lapie. Do kwietnia wylaczam starania, musze sie psychicznie troszke odbudowac.

Palu będzie dobrze, myśl pozytywnie, trzymam kciuki:tak:
Aisha podziwiam Cię za Towją postawę, tak trzymaj! nie ma co rozgrzebywac ran trzeba iść do przodu:tak: Taki odpoczynek psychiczny bardzo Ci się przyda, życzę wytrwałości i powodzenia. Kiedyś się uda napewno. Przytulam i naprawdę szacunek za wzorową postawę:-)
lotna-mucha Ciebie tyczy się to samo co Palu głowa do góry i pozytywne myslenie, a wszystko bedzie dobrze:-D kciuki zacisnięte!!;-)

Ja dzis odgrzebałam ten pasek Św. Dominika, będę go nosić ze sobą i odmawiać modlitwę mam nadzieję że pomoze, chce w to wierzyc!:tak:
Takze dziś w koncu przylazła oczekiwana @ mam nadzieję że to już ostatnia:-p Dziewczyny jak brałyście zastrzyki wyciszające to @ była normalna tak jak zwykle czy krótsza? nie wiem jak to będzie u mnie. Zaznaczam że zastrzyki zaczęłam brac w 23dc. Z góry dzięki:-)

Aisha
bardzo Ci wspolczuje,trzymaj sie jakos dziewczyno:-( Widze ze jestes dzielna kobietka,wiec napewno dasz sobie rade:tak: Zobaczysz ze juz niedlugo wszystko sie uda,oby do kwietnia :tak:

reklama
Do góry