reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny :) ja po krótkiej przerwie przygotowuje sie do drugiego podejścia. W piątek trzynastego o 13.40 mam transfer :) trzymajcie kciuki!
Aisha bardzo Ci współczuję, przykro mi... główką do góry...

reklama
palu szkoda, że prawdopodobnie nie bedziesz mieć transferu, ale jak to się mówi co sie odwlecze to nie uciecze-teraz akurat musiał ten Twój lekarz sie urlopować no ale nie zawsze jest tak jak by sie tego chciało-mam nadzieje, że w nast.cyklu pójdzie wszytko jak powinno
Estrofem jest na wzmocnienie endometrium z tego co czytałam na forach

anna witaj-powodzenia w piatek-co za zbieg okolicznosci-ja mam 1 USG w piatek o 14:-)

Aisha, bardzo mi przykro, ale postaraj się być dobrej myśli. Wiem ze to trudne, ale nie możesz się poddawać.

Dziewczynki, myśle ze tez mam coś co może nam pomoc w tych naszych staraniach :tak:
Kiedy poznałam wynik hsg długo nie mogłam dojść do siebie i moja znajoma z pracy przyniosła mi pewien artykuł, powiedziała ze bardzo wiele zależy od nas samych, od naszej wiary, czasem nawet wiary w cuda.
Jak czytałam ten artykuł to trochę miałam wrażenie jakbym czytała jakiś łańcuszek, brakowało tylko na końcu, prześlij do 20 znajomych, bo inaczej się nie spełni, ale przyznam szczerze ze sama wierze ze coś w tym jest. Wszystko siedzi w naszych głowach i jak się w coś naprawdę wierzy, ale tak naprawdę, to to się w końcu uda.
Założę konto email i wrzucę wam skan tego artykułu, zobaczycie same, ale skoro to wszystko zależy od nas to czy nie warto spróbować ?
Dzisiaj niestety nie dam rady tego zrobić bo skaner mam w pracy, ale w środę obiecuje ze dostaniecie na to namiary. ( w środę, bo jutro mam wizytę u lekarza i musiałam wziąć wolne...)

Aisha - miałam taką ogromną nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży. Życie jest czasem takie przewrotne. Bardzo ale to bardzo mi przykro. Wierzę, że starczy Wam siły na dalsze starania. Odpocznijcie teraz. Ściskam gorąco...

lotna mucha czekam na skan:)
qrcze sprobuje uwierzyc, ze w tym cyklu mi sie uda wychodowac endo i pecherzyk chyba tez trzeba i zebym miala transfer.
zajadam sie pistacjami, marchewka, lnem, witaminami i juz nie wiem czym ... oby cos z tego wyszlo;]

palu_nr1 Myślę że jeszcze nic straconego jeżeli to dopiero 9dc to masz jeszcze jakiś tydzień żeby endo urosło . Możesz troszkę wina czerwonego dziennie popijać do dnia przed transferem. Ja jadłam też suszone morele i orzechy nerkowca albo brazylijskie.

lotna-mucha Jeżeli chodzi o wiarę to masz rację , że jest bardzo ważna tylko niestety po kilku niepowodzeniach trudno jest myśleć optymistycznie.

anna_ Trzymam kciuki za piątek. Pozdrawiam

Aisha bardzo mi przykro, współczuję naprawdę:-( Trzymaj się i nie trać wiary.

Anna życzę powodzenia, oby trzynastka okazała się szcześliwa:tak:
Bety pierwszy raz słyszę o tym plasterku, ale kto wie może coś w tym jest;-) Będę o tym pamiętać dzieki!
Myszka powodzenia w środę, trzymam kciuki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
aisha myszka napisala wszystko co chcialabym powiedziec. Brak slow i przykrosc, ktora jest tym wieksza, ze ja tez musze przez to przejsc i czuje wczuwam sie w to tak jak wszytskie chyba tutaj
anna ale masz date szok!! Oby okazala sie szczesliwa
myszka nie boj sie w koncu kazdy przypadek jest inny. Wiem latwo mowic, ja tez panikowac bede jak przyjdzie na mnie czas, o ile przyjdzie...

Do góry