reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzien dobry ☺☺☺
Ewcia to jest dla ciebie najwazniejszy dzien ktory bedziesz pamietac bardzo dlugo.
Najpierw rozchyl nozki i potem mocno zacisnij i nie wypuszczaj blizniaka przez 9m

Czy po transferze wracasz do pracy czy pare dni wzielas wolnego.

Dzien dobry ☺☺☺
Ewcia to jest dla ciebie najwazniejszy dzien ktory bedziesz pamietac bardzo dlugo.
Najpierw rozchyl nozki i potem mocno zacisnij i nie wypuszczaj blizniaka przez 9m

Czy po transferze wracasz do pracy czy pare dni wzielas wolnego.
Wracam do pracy w poniedziałek.
Ale ponieważ wychodzę z domu o 6.20 a wracam o 19 i pracuje fizycznie to trochę zredukowalam czas pracy ( o 50% ) .U mnie w pracy 4 z 5 szefów wie ze mam dziś transfer nikt mnie nie zagini do łopaty :D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczęta .
Pierwsza
Dziś piękny dzień Niedziela mój mały misio pysio wróci do mamusi i będzie szukał miejsca w mięciutkiej kołderce :D
Ale będę płakać na tej kozetce :)
Wszystko to takie nowe nie wiem czy będzie z usg czy pokażą mi malucha.
Wiem ze będę z mężem w tym momencie reszta jest nie wiadoma.
Mam zjeść śniadanie zrobić siusiu o 11 zrobić znów siusiu i wypić szklankę wody i do odwołania zakaz robienia siusiu :D
Martka jak tam Rysia. ? Mam ściągać pasa. ?
Motylku Kasiu to już tusz tusz i będzie biło serce jak dzwon.
Kilosiera ja dobrze pamiętam ze Ty masz duuuuuzo zarodków mrożonych w dobie. ? Jaki masz teraz plan. ?
Gosiu. ? Coś się ostatnio od nas oddaliłas o_O
Kate _07 zdecydowanie za mało tu zaglądasz :mad:
Hoooope jutro Ty maleńka :)masz już jakieś wieści jak wygląda sytuacja. ?
Koralik za Tobą też tęsknię ( mimo że mam Cię na boku ;))
Miłego dnia dla wszystkich :*
O 11:30 jesteśmy z Ryśka z wami :)
Jutro juz jest moja lekarka , więc jeszcze pasa nie ściągaj, damy jej czas ;)

reklama
Do góry