reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wracam do pracy w poniedziałek.
Ale ponieważ wychodzę z domu o 6.20 a wracam o 19 i pracuje fizycznie to trochę zredukowalam czas pracy ( o 50% ) .U mnie w pracy 4 z 5 szefów wie ze mam dziś transfer nikt mnie nie zagini do łopaty :D

Ewcia to juz co raz blizej juz pomalu bedziemy zaciskac ✊✊✊ . Powodzenia
To masz bardzo fajne te szefostwo sle chociaz dzisiaj daj se na luz i polez troche z mezem i malenstwem.

Ewcia to juz co raz blizej juz pomalu bedziemy zaciskac ✊✊✊ . Powodzenia
To masz bardzo fajne te szefostwo sle chociaz dzisiaj daj se na luz i polez troche z mezem i malenstwem.
Dziś na obiad pierogi z mięsem ze skwarkami boczku
Potem sjesta .
Oczekuje juz w poczekalni na moje szczęście
Tańce tańce zaczynamy dziewczęta :D proszę :)

Potwierdasz mnie w przekonaniu ze wszędzie działa to tak samo. Jak człowiek reklamuje i ma racjie to dopnie swego .
Motylek niech oni Ci tam nie wmawiają ze się nie należy!
Ewcia, ja też napisałam reklamację kilka tygodni temu na to, że mimo że miałam wizytę u ginekologa i badania w cenie, to kazali mi za to zapłacić. Dostałam odpowiedź, że lekarka, u której byłam już z nimi nie współpracuje, ponieważ zajmuje się niepłodnością, a oni usług z tym związanych nie świadczą. Skierowali mnie do kliniki niepłodności i kasy nie zwrócili. Tak, jak dziewczyny napisały - dotknęła Cię niepłodność, jesteś człowiekiem gorszego sortu i prywatne pakiety zdrowotne Cię nie obejmują... Plus jest taki, że mi tę opiekę opłaca pracodawca, ale i tak to irytuje.

No i przywiozłam moje dziecię do domu.
Śliczny 2 dniowy 4 komorowy embrionek :)Dziś leżę i ściskam nóżki .
Dziękuję dziewczęta za kciuki tańce i modlitwę. I tak proszę co dzień.
3 październik beta prawdę nam powie :D
2016-09-18 12.46.08.jpg

Załączniki

• 2016-09-18 12.46.08.jpg
    2016-09-18 12.46.08.jpg
    128,4 KB · Wyświetleń: 425
reklama
Ewcia, ja też napisałam reklamację kilka tygodni temu na to, że mimo że miałam wizytę u ginekologa i badania w cenie, to kazali mi za to zapłacić. Dostałam odpowiedź, że lekarka, u której byłam już z nimi nie współpracuje, ponieważ zajmuje się niepłodnością, a oni usług z tym związanych nie świadczą. Skierowali mnie do kliniki niepłodności i kasy nie zwrócili. Tak, jak dziewczyny napisały - dotknęła Cię niepłodność, jesteś człowiekiem gorszego sortu i prywatne pakiety zdrowotne Cię nie obejmują... Plus jest taki, że mi tę opiekę opłaca pracodawca, ale i tak to irytuje.
Skandal!

Do góry