Hooope86
Fanka BB :)
Takie mam zalecenia do transferu.
Leki kupione, czekamy...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tu przedstawiam Wam moje maleństwo :-)
Na razie wygląda na to, że jest jedno.
Hehe ja na jedynej jak narazie mojej stymykacji spadlam 6 kg ale pryszcze ohoho jako nastolatka takich nie mualam na szczrscie na szyi tylko wychodza do tej pory nie moge sie ich pozbyc a co to bedzie po tej stymulacjiJa po stymulacji 2 potem przerwa i stymulacja 3 schudłam 4 kg . Ale piękne pryszcze mi wyskoczyły jak u 16-stki
Super cudowny widok moze to plamienie spowodowane bylo nie przyjeciem sie 2 zarodka ?A tu przedstawiam Wam moje maleństwo :-)
Na razie wygląda na to, że jest jedno.
ja jestem w 12-tym tygodniu ciąży i do jeszcze nie dawna też krwawiłam.Estrofem i luteine biorę nadal a estrofem odstawiłam całkowicie w 9-tym tygodniuJa już po wizycie. Po krwawieniu nie ma śladu, podobno to jest normalne na tym etapie, bo zmienia się ukrwienie macicy. Lekarz powiedział, żeby się tym nie martwić. Gdyby się powtórzyło,to obserwować i nie panikować dopóki krwawienie nie będzie intensywne, ale nawet takie zdarzają się w ciąży. Progesteron jego zdaniem o niczym nie świadczy, oni w ogóle go nie badają, ponieważ o prawidłowej ciąży świadczy przyrost bety, a potem jej rozwój na USG. Kazał mi odstawić encorton i zmniejszyć dawkę estrofemu na 1x1. Fragmin mam brać dopóki się nie skończy i też koniec. Lutinus zostaje tak jak jest 3x1.
Rybko, Hasan, Lile - kiedy odstawiałyście leki? Nie za wcześnie mi to odstawia?
Kolejna wizyta 23.09- powinno już bić serduszko.
DziękujęSuper cudowny widok moze to plamienie spowodowane bylo nie przyjeciem sie 2 zarodka ?
Gratuluje motylku
A jaką dawkę estrofemu bierzesz? I co odstawiłaś w 9 tygodniu (bo dwa razy wkradł Ci się estrofem)?ja jestem w 12-tym tygodniu ciąży i do jeszcze nie dawna też krwawiłam.Estrofem i luteine biorę nadal a estrofem odstawiłam całkowicie w 9-tym tygodniu
Gratuluję kochana mówiłam ze będzie dobrze ,ja odstawiłam encorton, fragmin,estrofen,po pierwszej wizycie została luteina 2×2 witaminy i acard a teraz już mam zmniejszona luteine 1×1Ja już po wizycie. Po krwawieniu nie ma śladu, podobno to jest normalne na tym etapie, bo zmienia się ukrwienie macicy. Lekarz powiedział, żeby się tym nie martwić. Gdyby się powtórzyło,to obserwować i nie panikować dopóki krwawienie nie będzie intensywne, ale nawet takie zdarzają się w ciąży. Progesteron jego zdaniem o niczym nie świadczy, oni w ogóle go nie badają, ponieważ o prawidłowej ciąży świadczy przyrost bety, a potem jej rozwój na USG. Kazał mi odstawić encorton i zmniejszyć dawkę estrofemu na 1x1. Fragmin mam brać dopóki się nie skończy i też koniec. Lutinus zostaje tak jak jest 3x1.
Rybko, Hasan, Lile - kiedy odstawiałyście leki? Nie za wcześnie mi to odstawia?
Kolejna wizyta 23.09- powinno już bić serduszko.