wlasnie!!!Bo wszystkie walczymy o to samo....zeby uslyszec MAMO i kochac go bezwarunkowo...
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Dziewczyny ratujcie...bylam w toalecie siku...przy podcieraniu byla krew...co to oznacza
katharina203
Tak czysta...swieza...na papierze toaletowym...boje sie...Spokojnie dużo tej krwi ...czysta czerwona ...a boli cie brzuch.?
kilosierra
Tak czysta...swieza...na papierze toaletowym...boje sie...
Boli Cię brzuch?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Zaczal bolec jak sie zdenerwowalam...
kilosierra
Przede wszystkim uspokój się. Połóż i oddychaj regularnie. Obserwuj sytuację, zarówno krew jak i ból brzucha.
Wiem, że dziś jest sobota, ale w razie czego jedź do szpitala.
Zosia87
Zgadzam się sprawdź czy jest więcej i jak coś do szpitala wszędzie gdzie czytałam że jak występuje krew to należy skontaktować się z lekarzem ale najpierw może sprawdź czy sytuacja się pogarsza bo ja spanikowalam choć krwi nie było a plamka wiekosci pestki od cytryny w nieokreślonym kolorze ale rano było już czusciutko. I może melisy się napij [emoji4] trzymam kciuki aby się uspokoilo [emoji110][emoji110][emoji173] i może nospe weź na ból czytałam że w przypadku podtrzymania kobiety przyjmują 3x1 nospe i tabletki na podtrzymaniePrzede wszystkim uspokój się. Połóż i oddychaj regularnie. Obserwuj sytuację, zarówno krew jak i ból brzucha.
Wiem, że dziś jest sobota, ale w razie czego jedź do szpitala.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zosia87
A bierzesz dalej luteine lub lutinus?Tak czysta...swieza...na papierze toaletowym...boje sie...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: