reklama
Zosia87
Fanka BB :)
Coś mi się wydaje że ona już w drodze na IP [emoji4] bo coś nie pisze nic ale tam dostanie fachowa opinie [emoji173]Kasiu będzie dobrze uspokoj się bo nerwy tylko pogarszają sprawę poleżeć weź nospy a jakby było gorzej jedz na pogotowie trzymam kciuki
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
AniaCh83
Ale każda z nas na podobnym etapie jest w momencie kiedy chodzi o jakieś plamienia coś musi w tym być ze tak jest. Ale wam w Polsce pomogą bo tutaj gdyby mi się pogorszyło lub plamienie jakieś to nikt nie pomoże bo tak natura działa i tyle.
No ja mam to samo w UK. Do przychodni nawet sie nie wybieram. O becie nie ma mowy, zrobiłam wczoraj za 200zl w prywatnym polskim lab, a jutro pewnie w przeliczeniu około 800zl zapłacę za wizytę z usg, moze 600... W Pl to na betę latalabym co drugi dzien i juz pewnie bym ze dwa usg zrobiła,a tu... Jak mi wyjdzie pozamaciczna to szczerze mówiąc nie wiem jak to tutaj potraktują, ale mam nadzieje ze z ewentualna laparo nie bedzie problemu, choc moze tez każą czekac, az bolec zacznie czy cos... Bo przeciez natura...
Dragonfly, dlaczego tutaj w UK nie zrobili Ci invitro??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
6 tabletek luteiny dopochwowej...
2 zastrzyki prolutexu...
katharina203
Wlasnie nie...moich dwoch lekarzy kaze mi czekac czy sie rozwinie krwawienie...Coś mi się wydaje że ona już w drodze na IP [emoji4] bo coś nie pisze nic ale tam dostanie fachowa opinie [emoji173]
katharina203
Ze juz mam duza dawke progesteronu i w szpitalu n tym etapie nie potraktuja mnie powaznie...
kilosierra
Wlasnie nie...moich dwoch lekarzy kaze mi czekac czy sie rozwinie krwawienie...
Faktycznie, progesteronu sporo.
Nie ma lepszego wyjścia, niż posłuchać lekarzy, wypić melisę i spokojnie się położyć. Na tym etapie poza obserwacją nie jesteś w stanie nic zrobić.
Głowa do góry! Bądź dobrej myśli! Trzymam kciuki! &&& :-)
anika11
Kath , jak sytuacja teraz? Weź No spe, magnez i lez. Możesz skontaktować się ze swoim lekarzem? Moja w w takim momencie kazała leżeć. bierzesz dużo progesteronu.
Na pocieszenie przypomnę Ci, że mnie dwa razy doslownie zalalo krwia. U mnie był to bardzo duży krwiak. U Ciebie może być podobnie lub jakieś naczynka przy aplikacji luteiny naruszylas. Trzymaj się!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Na pocieszenie przypomnę Ci, że mnie dwa razy doslownie zalalo krwia. U mnie był to bardzo duży krwiak. U Ciebie może być podobnie lub jakieś naczynka przy aplikacji luteiny naruszylas. Trzymaj się!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Aniu wydaje mi sie ze jednak inaczej jest u was liczona betaNo chyba tak...na pewno mIU/mL, tylko skale maja węższa w jednym.
reklama
anika11
Podziel się: