reklama
butterfly1331
Moderator
Rybko, przypomnij mi proszę, w którym dniu po transferze zobaczyłaś serduszka maluchów?
kilosierra
Fanka BB :)
I ja Rybko właśnie mam zamiar tak zrobić. Uważam, że lutinus jest wymysłem przemysłu farmaceutycznego, a lekarze na pewno maja profity z wypisywania tego leku. Ponadto firma wychodzi z założenia: płaca tyle za in vitro, bardzo im zależy, to i za leki zapłacą. A mnie osobiście to skrajnie irytuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Wiem i tak staram się myśleć, ale łatwo nie jestMotylku będzie dobrze nie denerwuj się tak bo to szkodzi wiem co czujesz bo ja też cały czas gdzieś tam z tyłu głowy mam myśli ze wszystko jeszcze może być nie tak ale chyba każda z nas tak ma tylko spokój nas może uratować
rybka14
Kilosierra zgadzam się w pełni u nas po punkcji dostajesz gotowa rozpiske lekow wydrukowane recepty a moja znajoma farmaceuta powiedziała ze przychodnie mają podpisane z firmami umowy i im więcej sprzedadzą tym lepsze profity mają ze sprzedaży
gosia321
Ja zmienialam ci prawda przez lekarza ale zmienilamDziewczyny, czy któraś z Was zamieniła na własną rękę lutinus na luteinę? Przecież cena lutinusa to jakaś zbrodnia, a w aptece powiedziano, że skład jest dokładnie taki sam...
kilosierra
Kilosierra zgadzam się w pełni u nas po punkcji dostajesz gotowa rozpiske lekow wydrukowane recepty a moja znajoma farmaceuta powiedziała ze przychodnie mają podpisane z firmami umowy i im więcej sprzedadzą tym lepsze profity mają ze sprzedaży
A najsprytniejsze jest to, że lutinusa jest w opakowaniu 21, a luteiny 30. Zgodnie z prawem, zamiennik można wydać tylko wtedy, kiedy liczba tabletek jest taka sama.
Wyzysk w czystej postaci.
reklama
gosia321
Motylku przestan sie stresowac bedzie dobrzePowodzenia na wizytach, dziewczyny!
Ewcia, trzymam kciuki za Twoje jajka
Zosia, jak tam u Ciebie? Uspokoiło się?
Mnie po wczorajszym czytaniu forum dopadła panika. Jak tak dalej pójdzie, to zwariuję do następnego piątku Zdecydowanie nie służy mi czytanie tych historii. Wieczorem oprócz tego, że byłam rozdrażniona, to mogłam prawie na zawołanie ryczeć.
Wczoraj byłam u bratowej, pokazywała mi wszystkie USG, kartę ciąży, wszystkie badania. Jest w 36tc i ani razu nie miała zbadanego progesteronu ani bety. O ciąży biochemicznej nic nie wie, a ja umieram z niepokoju o wynik dzisiejszej bety. Oszaleć można ze stresu
Podziel się: