reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No i beta opada. Dzis 1.6...
No nic teraz trzeba jak najszybciej wracac po kolejnego mrozaczka. Juz wiem od was ze teoretycznie mozna podchodzic zaraz w kolejnym cyklu. A jesli chodzi o @ to dlugo po odstawieniu lekow sie zjawia?
Jeszcze czekam na tel od doktorka jak dzialamy ale chce jak najszybciej wrocic do walki:)
Trzymam kciuki za pozostale kolezanki - butterfly na pewno beta bedzie piekna dzis:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ema, tak bardzo mi przykro :( Ale masz bardzo dobre podejście, uda się- zobaczysz!

reklama
A który to tydzień. ?
Jak przebiegała Twoja ciąża .
Opowiedz jak nasz chwile.
:)
Dziś mam skończony 40tc :)
Ogólnie cała ciąża przebiegała bezproblemowo. W 6tc jak wyszło, że jestem w ciąży to miałam 2 dni plamienia, ale przeszły i na usg było ok. Sam początek ciąży był okropny, bo miałam hiperkę po stymulacji ( brzuch napięty, woda w nim, jajniki jak pomarańcze, wymioty, bóle straszne) a ciąża ją nakręca. No ale dopiero jak hiperka przeszła, to się skapnęłam, że mogę być w ciąży.
Do jakiegoś 4-5 miesiąca miałam wstręt do słodyczy, ale niestety przeszedł. Nie wymiotowałam, miałam tylko czasem pojedynczy odruch wymiotny, szczególnie przy myciu zębów.
Wiadomo, coś mnie w dole ciągnęło, czasem nie, w końcu zaczęłam się męczyć, potem przestałam.
Ogólnie miałam drobne niedogodności ciążowe, ale mało i rzadko, więc dobrze wszystko znosiłam.
Moim zdaniem końcówka jest najgorsza, bo czas się wlecze, schylić się trudno, chód jak u kaczki, nogi i ręce puchną, a upały w tym jeszcze pomagają.
Ale nie to, że narzekam ;)
Na jutro mam termin porodu z usg, a na pojutrze z om. I już nie mogę się doczekać kiedy ten nasz synek wyjdzie na światło dzienne :)

Ale się rozpisałam ;)

Ema tak bardzo mi przykro...
Motylku gratuluje...ty w piątek zobaczysz dwa serducha a ja swoje w poniedzialek :)
Ciekawa jestem ile ich tam siedzi - jeden czy dwa :)

Ogólnie cała ciąża przebiegała bezproblemowo. W 6tc jak wyszło, że jestem w ciąży to miałam 2 dni plamienia, ale przeszły i na usg było ok. Sam początek ciąży był okropny, bo miałam hiperkę po stymulacji ( brzuch napięty, woda w nim, jajniki jak pomarańcze, wymioty, bóle straszne) a ciąża ją nakręca. No ale dopiero jak hiperka przeszła, to się skapnęłam, że mogę być w ciąży.
Do jakiegoś 4-5 miesiąca miałam wstręt do słodyczy, ale niestety przeszedł. Nie wymiotowałam, miałam tylko czasem pojedynczy odruch wymiotny, szczególnie przy myciu zębów.
Wiadomo, coś mnie w dole ciągnęło, czasem nie, w końcu zaczęłam się męczyć, potem przestałam.
Ogólnie miałam drobne niedogodności ciążowe, ale mało i rzadko, więc dobrze wszystko znosiłam.
Moim zdaniem końcówka jest najgorsza, bo czas się wlecze, schylić się trudno, chód jak u kaczki, nogi i ręce puchną, a upały w tym jeszcze pomagają.
Na jutro mam termin porodu z usg, a na pojutrze z om. I już nie mogę się doczekać kiedy ten nasz synek wyjdzie na światło dzienne :)

Ale się rozpisałam ;)
W takim razie szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :)

Ale się rozpisałam ;)
Fajnie dziękuję ja lubię sobie poczytać jak ludzie maja w ciąży :)
40 ...... to mu się spodobało. ..... hi
Życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania.
Pozdrawiam

Ja jestem po 2 dniach zastrzyków i czuje lekkie klucia w prawym jajniku" lekki ból "
I chyba jestem nienormalna bo mnie to cieszy :laugh2: Czyżby mój prawy jajnik który spał właśnie się obudził :)

Ewcia i tak powinno byc ile to moze spac w koncu wziol sie do pracy przeciez to ma byc twoja ostatnia stymulacja i czekam na blizniaki

reklama
Czesc dziewczyny - nie jestem nowa ale widze duzo nowych" twarzy"

Słuchajcie mam DEBILNE pytanie i nie miejcie mnie za głupka ale ...rozumiem ze jak dostaje okres w 28 dc to moje cykle maja 27 dni prawda ??

Do góry