reklama
Jo.M. amalfi...opowiem wam moja historie odnosnie wizualizacji, jakies 2 miesiace temu podczas naturalnych staranek przez caly cykl sie modlilam i wizualizowalam, ze teraz mi rosna pecherzyki, teraz pekaja, teraz sie zapladnia, teraz .....itd...okazalo sie, ze okres zaczal mi sie spozniac, tempka wysoka 37, ciala tez podwyzszona a przeciez nie bylam chora. zrobilam sikanca i co? II krechy! ale jakos w to nie moglam uwierzyc, mhyslalam, ze sikaniec sie pomylil, ze to nie mozliwe... pojechalam na uczelnie do wwy i tam zrobilam sobie betke, w miedzy czasie zapomnialam juz o tej calej otoczce wizualizacji itd, wiec w ogole skupilam sie tylko na tym czy jestem w ciazy. no i betka wyszla niestety negatywna, po 1,5 tyg dostalam @, tempka spadla... nie wiem czy to byla ciaza biochemiczna czy cokolwiek innego...nie wiem czy to los sobie ze mnie zakpil ale teraz juz wiem, ze nastawienie i myslenie pozytywne jest bardzo pomocne...i wiem, ze trzeba caly czas wierzyc, ze sie uda...!!
Bety...strasznie sie ciesze! cudowne wiesci, tak jak pisze joweg, dajesz nadzieje...buziaki dla brzusia :*
Bety...strasznie sie ciesze! cudowne wiesci, tak jak pisze joweg, dajesz nadzieje...buziaki dla brzusia :*
Ostatnia edycja:
kaska31
Fanka BB :)
u nas wialo prezz dwa dni zniszczen jak niewiem prezz wiatrzysko az nam sie blok ruszal.woogle ale wieje na dworze u Was tez ?
czarnykot
Kaśka31, Magdusia31 ogromne gratulacje !!!!!
aisha trzymam kciuki za serduszko,musi sie w koncu pokazac,ogromnie w to wierze
Witam nowe dziewczyny na forum :-)
Pozdrawiam wszystkie staraczki,czytam Was codziennie,jesli tylko synek mi na to pozwala ;-) Trzymam kciuki za wszystkie
aisha trzymam kciuki za serduszko,musi sie w koncu pokazac,ogromnie w to wierze
Witam nowe dziewczyny na forum :-)
Pozdrawiam wszystkie staraczki,czytam Was codziennie,jesli tylko synek mi na to pozwala ;-) Trzymam kciuki za wszystkie
Jo.M.
amalfi
To powiem Ci , że moje 1 wrażenie było takie same i żałuję , że nie zmieniłam lekarza. Ale wiesz człowiek 1 raz podchodzi to trochę głupi jest , zwłaszcza że poszłam z polecenia do Grettki. Bo u niego się leczyłam. Ale to moje zdanie.
aisha Kciuki trzymam z całych sił. Będzie wszystko dobrze.
miliaa Muszę chyba spróbować tej wizualizacji , tylko że z moją wyobraźnią nie jest tak łatwo :-)
To powiem Ci , że moje 1 wrażenie było takie same i żałuję , że nie zmieniłam lekarza. Ale wiesz człowiek 1 raz podchodzi to trochę głupi jest , zwłaszcza że poszłam z polecenia do Grettki. Bo u niego się leczyłam. Ale to moje zdanie.
aisha Kciuki trzymam z całych sił. Będzie wszystko dobrze.
miliaa Muszę chyba spróbować tej wizualizacji , tylko że z moją wyobraźnią nie jest tak łatwo :-)
reklama
Bety -swietnie!!!!! Gratuluje kochana poraz setny! Swietna nowina! Widzisz, warto bylo czekac. Caluje!
Joweg dzieki za slowa otuchy, Jo M, czarny kot, tez dzieki serdeczne. Chyba wierzycie w to bardziej ode mnie....
Joweg dzieki za slowa otuchy, Jo M, czarny kot, tez dzieki serdeczne. Chyba wierzycie w to bardziej ode mnie....
Podziel się: