reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powodzenia niech go ładnie ułoża i się zadomawia [emoji110][emoji110]

Dzisiaj znajoma z kliniki gdzie robią zabiegi in vitro powiedziała że dzisiejsza pacjentka miała pobrane 31jajeczek i siedziała w klinice 4h nie wyobrażam sobie tego bez narkozy ale tu nie dają więc musiało bardzo boleć [emoji17]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

:szok::szok::szok: o Boże jak ona to przeżyła,mi pobrali 11 i ciągnęło do dołu że się wyprostować nie mogłam.Szacun bez kitu.

reklama
OGLOSZENIE PARAFIALNE DLA NOWYCH FORUMOWICZEK:):):)
Gdyby ktoras chciala dolaczyc do Grupy Nasze Historie,a jeszcze nie ogarnia co i gdzie jest :
Na zielonym pasku do gory ,jest kwadrat z napisem "GRUPY" kliknijcie na niego ,otworza sie wam Grupy...poszukajcie niebieskiego kwadracika z literkami NA, na gorze 3 kropki ,jak na to nacisniecie,pokaze sie napis: dodaj do grupy. kliknijcie na to ,bo tylko w ten sposob moge sie dowiedziec ,ze mam kogos dodac.
Gdyby ktoras z Was ,chciala opisac swoja historie,wyslijcie mi wiadomosc na privy.Fajnie by bylo gdyby ta Grupa sie dalej rozwijala...wlozylysmy w nia wszystkie mase pracy i o dziwo okazala sie pomocna i podczytywana:):):)
Niech dalej sie rozrasta.:)

Ja chętnie opiszę swoją historię ale dopiero po szczęśliwym zakończeniu mojej walki o moje małe serduszko:-*

Ja teraz mialam 24. Przed punkcja chodzic juz nie moglam ale obok byla kobietka co jej wyciagneli 20 i ona biegala po sali a brzuch plaski jak deska... niektorym to dobrze ;)

Ja dzień po punkcji miałam mega spuchnięty bunio ale już nic nie bolało. Tylko dzień punkcji nie bolało ale ciągnęło do przeżycia ale dyskomfort w chodzeniu był

Ja nie chcę na ciążę ale na stres bo nie dam rady psychicznie w pracy bo ja wszystkim się przejmuje. Gdybym zaszła naturalnie pewnie nie miałabym leku przed pracą i moglabym a nawet chcialabym pracowac ale tyle przeszłam nie po to by stracić to przez stres, po 3 próbach już miałam dość nie dawałam rady i poprosiłam o pomoc psychologa a teraz oni mi każą zapierdzielac gdzie na samą myśl mi się płakać chce. Zmiana lekarza to na pewno bo później jest spotkanie z szefowa i lekarzem i on wydaje opinie więc nie miałabym szans [emoji22]

A skoro bylas u psychologa to moze warto poszukac psychiatry ktory wydtawi ci zwolnienie

Powodzenia niech go ładnie ułoża i się zadomawia [emoji110][emoji110]

Dzisiaj znajoma z kliniki gdzie robią zabiegi in vitro powiedziała że dzisiejsza pacjentka miała pobrane 31jajeczek i siedziała w klinice 4h nie wyobrażam sobie tego bez narkozy ale tu nie dają więc musiało bardzo boleć [emoji17]

Uuuu madakra musiala sie nameczyc przy tych waszych procedurach bez narkozy

Zosiu a ta twoja kolezanka z kliniki nie moze umowic cie z jakims gonekologiem ktory po rozmowie z toba z jakiego powodu chcesz zwolnienie wystawil by ci jednak je wczesniej

reklama
Do góry