reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
trafialam na nieodpowiednich lekarzy i zrobili mi krzywde..najpierw cesarka i nikt nie mowil ze potem bedzie problem bo zrosty potem ciaza pozamaciczna i nie mam jednego jajowodu a potem diagnostyka,laparoskopia ktora sie zakonczyla zakrzepem w plucu...

decyzja podjeta...zbieramy fundusze:)niemale...musimy sie spieszyc...powiedz czy wszystkie niedogodnosci zwiazane z zabiegiem bardzo ciezko przejsc?jak ty sobie radzisz?

to wszystko jest do przezycia. pierwsze zastrzyki ktore musisz sama zrobic faktycznie nieco traumatyczne, potem juz jakos idzie. Najgorsze jest zbieranie sie do kupy po porazce.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety nie mam mrozaczkow wiec wszystko od nowa.
Dzieki dziewczyny, ja się nie poddam, kiedyś nam wszystkim sie uda :)
Pewnie zrobię sobie przerwę 3 miesiace aby doprowadzić swój organizm do porzadku, a w tym czasie muszę znaleźć dobrego lekarza.

Bardzo smutno że się nie udało.
Ale cieszę się że Twoim podejściem kolejny raz będzie tym szczęśliwym z taką postawą nie może być inaczej. Ściskam ;)

reklama
bede na profilaktyce antyzakrzepowej przez caly czas z powodu incydentu zakrzepu pluca po laparoskopii wiec czekaja mnie zastrzyki codziennie...oczywiscie i tak istnieje ryzyko wiec malzonek wystraszony ale ja nie umiem przestac dazyc do tego zebym mogla powiedziec ze zrobilam wszystko...

Do góry