reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam takie intymne pytanie. Jeśli wasi partnerzy oddają nasienie to jesteście przy nich?
Dlaczego pytam, bo moj maż jest po badaniu i mimo ze wyszło ponad 150 ml i 10% prawidłowych, 5 ml, morfologia ok, to mowi ze jak będziemy oddawać do invitro to chciałby żebym ja mu "pomogła" bo to wg niego lepsza jakość[emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam takie intymne pytanie. Jeśli wasi partnerzy oddają nasienie to jesteście przy nich?
Dlaczego pytam, bo moj maż jest po badaniu i mimo ze wyszło ponad 150 ml i 10% prawidłowych, 5 ml, morfologia ok, to mowi ze jak będziemy oddawać do invitro to chciałby żebym ja mu "pomogła" bo to wg niego lepsza jakość[emoji51]

I nas jest pokój gdzie może iść sam lub z zona . Można też przywiesc z domu ( czas do 60 minut )

Ja nie mam takiej możliwości bo jak mąż oddaje nasienie ja jestem pod kroplowka już byłam z mężem jedynie jak oddawał do badania ale dla mojego męża to nie jest problem a to co gada Twój to jakieś wymysly moim zdaniem. Mój zawsze oddaje 2 dni po współżyciu nasienie. I chcę Wam powiedzieć że ja współżylam z mężem dzien przed transferem może to coś dało hihi

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie da się tego tak zrobić, ponieważ mężczyzna oddaje nasienie dokładnie w momencie, gdy kobieta ma punkcję. I ta inna "jakość" jest bzdurą :)

Ja na pierwsze badanie poszłam z mężem, ale poprosił mnie ze chciałby jednak sam :)
Może dlatego,że miał burdelowy czerwony pokój, tv i pisemka[emoji14]Tez można dostarczyć próbkę ale tak samo jak u Ewci,60 min co w Warszawie jest nierealne :)

Zosiu ja myślę że Twoim sprzymierzeńcem był również spokój bo czytając Twoje posty odnosiłam wrażenie nie dałaś się zwariować a to jest ogromnie ważne i ciężkie do zrealizowania bynajmniej w moim przypadku :rofl:
Dużo czytałam i szczęście innych dodało mi wiary we mnie ale tak jak mówię 5dpt czułam takie dziwne uczucie w brzuchu i stwierdziłam że lepiej to przelezec 6dpt też leżałam bo nadal czułam że coś się dzieje podejrzewalam implantacje 7dpt już zaczęłam coś robić. Ogólnie tylko leżałam po transferze do godziny 18 transfer był o 9 przed transferem wysprzatalam dom i zaczęłam robić sernik ale dokończylam o 18. A później się oszczędzalam nie dzwigalam nie sprzatalam robiłam obiad i chodziłam na małe spacery no i leżałam 30min po podaniu lutinusa. Więc jak ktoś wam mówi że 3 dniowe żarodki są nic nie warte to macie przykład moich 2 dniowych [emoji175][emoji8]

Hello dziewczyny. Koleżanka do mnie dzwoniła z kliniki zapłakana i mówi że się udało beta 13dpt dwudniowych zarodków 338 [emoji7][emoji175] a tak mnie wystarczył ten okropny ból brzucha wczoraj [emoji1][emoji7][emoji1]

Zosia, zaraz sie rozpłacze . Gratulacje 100krotne!!! Ja czekam na betę...na pobranie dopiero ...

reklama
Do góry