reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dziś zrobiłam sikacza i tak jak myślałam 1 krecha, jutro beta na potwierdzenie. Czemu mnie nigdy nie mylą przeczucia...

Hello dziewczyny. Koleżanka do mnie dzwoniła z kliniki zapłakana i mówi że się udało beta 13dpt dwudniowych zarodków 338 [emoji7][emoji175] a tak mnie wystarczył ten okropny ból brzucha wczoraj [emoji1][emoji7][emoji1]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Kochane

Zosiu moje gratulacje!!! Cudowne wiadomości z rana!!!!!

Ewunka wreszcie nadszedł ten czas. Bardzo mocno ci kibicuję i trzymam kciuki. Oczywiście pomodlę się za to żeby spełniło się wasze marzenie ;*

Pozostałe staraczki za was również zaciskam kciuki, powodzenia!

Witam
Wiem ze to nie forum katolickie ale mam prośbę.
Jakby któraś znalazła chwile by pomodlić się w mojej intencji.
Z góry dziękuję
Miłego dnia
Ewauniu to była sama przyjemność [emoji8]trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Ja dziś zrobiłam sikacza i tak jak myślałam 1 krecha, jutro beta na potwierdzenie. Czemu mnie nigdy nie mylą przeczucia...
Kochana głową do góry ja wiem ze jestem na początku drogi ale myślałam że z moją endometrioza IV stopnia nigdy nie będę miała okazji zobaczyć 2 kresek a dzisiaj nawet po 2 siusianu wyszły więc dziewczyny wszystko jest możliwe [emoji1] ja na razie podchodzę z dystansem do tego wszystkiego ale mam nadzieję że ten rok jest tym dobrym czułam to już po tym jak w lutym udało nam się nareszcie po wielu miesiącach prob kupić dom. Dziękuję Wam bardzo bo to Wy i fora na babyboom dały mi wiarę w to że może się udać to nasze i drugie o ciąży z endometrioza tam właśnie zaczęłam wierzyć że mi też może się udać ale jak mówię jeszcze długa droga przed nami mam nadzieję że moja historia zakończy się szczęśliwe i tego samego Wam życzę [emoji175][emoji175][emoji175]

reklama
Ewauniu to była sama przyjemność [emoji8]trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Kochana głową do góry ja wiem ze jestem na początku drogi ale myślałam że z moją endometrioza IV stopnia nigdy nie będę miała okazji zobaczyć 2 kresek a dzisiaj nawet po 2 siusianu wyszły więc dziewczyny wszystko jest możliwe [emoji1] ja na razie podchodzę z dystansem do tego wszystkiego ale mam nadzieję że ten rok jest tym dobrym czułam to już po tym jak w lutym udało nam się nareszcie po wielu miesiącach prob kupić dom. Dziękuję Wam bardzo bo to Wy i fora na babyboom dały mi wiarę w to że może się udać to nasze i drugie o ciąży z endometrioza tam właśnie zaczęłam wierzyć że mi też może się udać ale jak mówię jeszcze długa droga przed nami mam nadzieję że moja historia zakończy się szczęśliwe i tego samego Wam życzę [emoji175][emoji175][emoji175]

Zosiu ja myślę że Twoim sprzymierzeńcem był również spokój bo czytając Twoje posty odnosiłam wrażenie nie dałaś się zwariować a to jest ogromnie ważne i ciężkie do zrealizowania bynajmniej w moim przypadku :rofl:

Do góry