reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję dziewczyny i tak co dzień prosze:)
Ja juz po rano oddałam krew potem wizyta i ....qurwa miałam 1 torbiel endometrialna 4 cm teraz są 2 przytulne do siebie ( bliźniaki? ) 5.5 cm
Wiec po badaniu 2 raz na krew by potwierdzić czy to nie torbiel czynnosciowa.
W piątek wizyta z wynikami i jak to endometrialna to start sobota.
Qurwa mało miejsca na jajka zostało. .....
No nic nie pozostało nic jak wierzyć i się modlić by było ok.

Ewunka - na blizniaki starczy miejsca :)

Tydzien temu nie bylo serduszka, sam pecherzyk.. I teraz tez mala szansa ze bedzie. Oddalam krew na bhcg i progesteron.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny i tak co dzień prosze:)
Ja juz po rano oddałam krew potem wizyta i ....qurwa miałam 1 torbiel endometrialna 4 cm teraz są 2 przytulne do siebie ( bliźniaki? ) 5.5 cm
Wiec po badaniu 2 raz na krew by potwierdzić czy to nie torbiel czynnosciowa.
W piątek wizyta z wynikami i jak to endometrialna to start sobota.
Qurwa mało miejsca na jajka zostało. .....
No nic nie pozostało nic jak wierzyć i się modlić by było ok.
Może to zwiastun tych bliźniaków właśnie :) A tak poważnie, to ten konował, u którego byłaś ostatnio jednak nie postawił trafnej diagnozy:-\
Kiedy będziesz wiedziała czy to torbiel endometrialna?
Wierzę, że będzie ok. Wszystkie tu się za Ciebie modlimy i wysyłamy dobre fluidy w Twoja stronę :-*

Ta 8 niby to ten mój torbiel. Na 99% endometrialna ale zrobiła hormony dla pewności będzie wiadomo w piątek .
Tak ten lekarz jak z bólu wytrzymać nie mogłam stwierdził że poleze 3 dni ba zwolnieniu i mi przejdzie nie widział podstaw do usg. .......
2016-08-31 12.52.48.jpg

Załączniki

• 2016-08-31 12.52.48.jpg
    2016-08-31 12.52.48.jpg
    78,3 KB · Wyświetleń: 523
Czekam jeszcze . Doświadczone koleżanki prosze podpowiedzcie co sądzicie : HCG 73.35; e2 2070; PRG >60.00.....???? 13dpt

Tak, wiem, ze najlepiej w tył samym lab., ale po poniedziałkowym wyniku zadzwoniłam do dr i powiedział zeby przyszła do Bociana, to od razu z wynikami sie z nim spotkam i jak cos to leki da. Wchodzę pomiędzy zapisanymi kobietami, jeszcze bita godzina czekania przede mna . ... Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzwonili że szpitala usg za 4 tyg czyli gdzieś koło 8tc a jak to jest w Pl?

Aniu bądź dobrej myśli. Mi znajoma przekazała że progesteron coś ponad 200 ale nie kojarzę dokładnie. Moim zdaniem każdy przypadek jest inny i nie ma co się porównywać. Twoja beta przyrasta więc to dobry znak jak narazie, trzymaj się [emoji175]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry