reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny i tak co dzień prosze
Ja juz po rano oddałam krew potem wizyta i ....qurwa miałam 1 torbiel endometrialna 4 cm teraz są 2 przytulne do siebie ( bliźniaki? ) 5.5 cm
Wiec po badaniu 2 raz na krew by potwierdzić czy to nie torbiel czynnosciowa.
W piątek wizyta z wynikami i jak to endometrialna to start sobota.
Qurwa mało miejsca na jajka zostało. .....
No nic nie pozostało nic jak wierzyć i się modlić by było ok.
Ja juz po rano oddałam krew potem wizyta i ....qurwa miałam 1 torbiel endometrialna 4 cm teraz są 2 przytulne do siebie ( bliźniaki? ) 5.5 cm
lile
Ewunka - na blizniaki starczy miejsca
Tydzien temu nie bylo serduszka, sam pecherzyk.. I teraz tez mala szansa ze bedzie. Oddalam krew na bhcg i progesteron.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tydzien temu nie bylo serduszka, sam pecherzyk.. I teraz tez mala szansa ze bedzie. Oddalam krew na bhcg i progesteron.
butterfly1331
Moderator
Może to zwiastun tych bliźniaków właśnie A tak poważnie, to ten konował, u którego byłaś ostatnio jednak nie postawił trafnej diagnozy:-\Dziękuję dziewczyny i tak co dzień prosze
Kiedy będziesz wiedziała czy to torbiel endometrialna?
Wierzę, że będzie ok. Wszystkie tu się za Ciebie modlimy i wysyłamy dobre fluidy w Twoja stronę :-*
Ewunka
Ta 8 niby to ten mój torbiel. Na 99% endometrialna ale zrobiła hormony dla pewności będzie wiadomo w piątek .
Tak ten lekarz jak z bólu wytrzymać nie mogłam stwierdził że poleze 3 dni ba zwolnieniu i mi przejdzie nie widział podstaw do usg. .......
Tak ten lekarz jak z bólu wytrzymać nie mogłam stwierdził że poleze 3 dni ba zwolnieniu i mi przejdzie nie widział podstaw do usg. .......
Załączniki
AniaCh83
Czekam jeszcze . Doświadczone koleżanki prosze podpowiedzcie co sądzicie : HCG 73.35; e2 2070; PRG >60.00.....???? 13dpt
Tak, wiem, ze najlepiej w tył samym lab., ale po poniedziałkowym wyniku zadzwoniłam do dr i powiedział zeby przyszła do Bociana, to od razu z wynikami sie z nim spotkam i jak cos to leki da. Wchodzę pomiędzy zapisanymi kobietami, jeszcze bita godzina czekania przede mna . ... Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, wiem, ze najlepiej w tył samym lab., ale po poniedziałkowym wyniku zadzwoniłam do dr i powiedział zeby przyszła do Bociana, to od razu z wynikami sie z nim spotkam i jak cos to leki da. Wchodzę pomiędzy zapisanymi kobietami, jeszcze bita godzina czekania przede mna . ... Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
lile
Ewunka
Czekam na serduszko marudo TyEwunka - na blizniaki starczy miejsca
Zosia87
Dzwonili że szpitala usg za 4 tyg czyli gdzieś koło 8tc a jak to jest w Pl?
Aniu bądź dobrej myśli. Mi znajoma przekazała że progesteron coś ponad 200 ale nie kojarzę dokładnie. Moim zdaniem każdy przypadek jest inny i nie ma co się porównywać. Twoja beta przyrasta więc to dobry znak jak narazie, trzymaj się [emoji175]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniu bądź dobrej myśli. Mi znajoma przekazała że progesteron coś ponad 200 ale nie kojarzę dokładnie. Moim zdaniem każdy przypadek jest inny i nie ma co się porównywać. Twoja beta przyrasta więc to dobry znak jak narazie, trzymaj się [emoji175]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gosia321
To dobry przyrost nie lam sieDziewczyny HCG 73.35 w bocianie, wcześniej robiłam w diagnostyce. Czekam jeszcze na wynik estradiolu i progesteronu... W ciagu 48 godzin przyrost ponad 100% ale tak to za mało prawda...?![emoji24][emoji24][emoji24]
Podziel się: