ewelin86
Fanka BB :)
W 10dpt zrobiłam betę później poszłam w 13 dpt bo akurat weekend był. Może u Ciebie była później implantacja. Bądź dobrej myśli i wierz w Kropka :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 10dpt zrobiłam betę później poszłam w 13 dpt bo akurat weekend był. Może u Ciebie była później implantacja. Bądź dobrej myśli i wierz w Kropka :*
Dzień dobry dużo słońca u mnie deszczowo dzisiaj [emoji4]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mozecie mi skopac tylek...zalamalam sie...nie wierze w powodzenie tego in vitro...juz nawet brzuch mnie nie boli...
Hihi no u mnie tej już chyba jesień przyszła dzisiaj ostatnio wichura była i przewialo lato dzisiaj kalosze parasol swetr i kurtka odczuwalna temp 11Owocnego dnia dziewczynki pod każdym względem
Cieszymy się ostatnimi promykami słoneczka
Zosiu , mój mąż już w Szwecji - w Norwegii bardzo mu się podobało , mówi że widoki aż dech zapiera. Jedyne co to pierwszy raz w tej trasie używał webasto bo strasznie zimno
Dziewczyny mają rację! Uwierz w niego, poprzednio też się załamałam, gdy się dowiedziałam, że nie mam mrozaków. Wiedziałam, że czeka mnie kolejny raz. Teraz nie składam broni. Zobacz, ile tu dziewczyn, którym się udało. To wszystko naprawdę ma sens! Ale musimy wierzyć w nasze Maluchy, bo jeśli nie my, to nikt nam tych upragnionych dzieci nie da.Mozecie mi skopac tylek...zalamalam sie...nie wierze w powodzenie tego in vitro...juz nawet brzuch mnie nie boli...