reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry dużo słońca u mnie deszczowo dzisiaj [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Owocnego dnia dziewczynki pod każdym względem :p
Cieszymy się ostatnimi promykami słoneczka :cool2:

Zosiu , mój mąż już w Szwecji - w Norwegii bardzo mu się podobało , mówi że widoki aż dech zapiera. Jedyne co to pierwszy raz w tej trasie używał webasto bo strasznie zimno :)

jak mnie zabolal i tylko wspomnialam o okresie to moj M tez mi powiedzial ze bez sensu po co jezdzic do lekarza ile mozna moze tylko naciagaja na kase itd. itp jak przestalo to sama pomyslalm moze on ma racje i co jest mamy dwojke sa koplikacje i wesolo nie bedzie ale uwierz tak jak ja uwierzylam i jakby teraz nie wyszlo to poszlabym jeszcze raz

Mozecie mi skopac tylek...zalamalam sie...nie wierze w powodzenie tego in vitro...juz nawet brzuch mnie nie boli...

Mnie jak bolał brzuch do 7dpt to od 3 dni nic mnie nie boli i w sumie też mam przeczucia że nic z tego u mnie nie wyjdzie ale jeszcze 2 dni do bety i trzeba to jakoś przetrwać i nie oszaleć :)

Muszę zrobić badanie na progesteron i później z wynikiem do ginekologa bo to mogła być przyczyną porównania bo za niski poziom, mam takiego doła, że nie wiem jak mam iść do pracy na 13

Owocnego dnia dziewczynki pod każdym względem :p
Cieszymy się ostatnimi promykami słoneczka :cool2:

Zosiu , mój mąż już w Szwecji - w Norwegii bardzo mu się podobało , mówi że widoki aż dech zapiera. Jedyne co to pierwszy raz w tej trasie używał webasto bo strasznie zimno :)
Hihi no u mnie tej już chyba jesień przyszła dzisiaj ostatnio wichura była i przewialo lato dzisiaj kalosze parasol swetr i kurtka odczuwalna temp 11

Ja już po pobraniu krwi wynik będzie jutro poprosiłam też o zbadanie progesteronu tak na wszelki wypadek [emoji28] a wszytko po znajomości i za darmo w tej klinice że względu na to że mój M robił kiedyś fuche u szefa dali mi promocje na pakiet 3prob jakbym chciała u nich zrobić prywatnie bo tak polubili mojego M [emoji4]
No to teraz czekać do jutra może sikanca z rana zrobię ale nie wiem buziaki ściskam mocno wszystkie [emoji11]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mozecie mi skopac tylek...zalamalam sie...nie wierze w powodzenie tego in vitro...juz nawet brzuch mnie nie boli...
Dziewczyny mają rację! Uwierz w niego, poprzednio też się załamałam, gdy się dowiedziałam, że nie mam mrozaków. Wiedziałam, że czeka mnie kolejny raz. Teraz nie składam broni. Zobacz, ile tu dziewczyn, którym się udało. To wszystko naprawdę ma sens! Ale musimy wierzyć w nasze Maluchy, bo jeśli nie my, to nikt nam tych upragnionych dzieci nie da.
Kasia, pierś do przodu i do boju! Wojna trwa nadal bez względu na to czy coś boli, czy nie :)

reklama
Mnie juz od wczoraj boli brzuch na okres i wiem ze nic z tego nie bedzie ale biorę dalej leki i jutro powtarzam betę.
Orientujecie sie czy teraz musze odczekać jeden cykl zeby podali mi moje mrożaczki? Po pierwszym in vitro musiałam odczekać jeden cykl zeby zacząć drugie podejście na długi protokole, a teraz nie bede przechodzić stymulacji wiec zastanawiam sie jakie sa procedury.

Do góry