reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, nawiazujac do powodzenia invitro.... z moich doswiadczen a bylam na tym forum 2lata, przewinelo sie przez ten czas masa dziewczyn... invitro sie udaje. Przypominam sobie tylko 2 przypadki, ze nic z tego nie bylo... jedna dziewczyna miala tak niskie amh ze nie bylo komorek a druga.... chodzila do dziwnej kliniki i kiepskiego lekarza...

A co najlepsze to wiekszosc ma juz 2 dziecko z naturalsa. Zachodzily w ciaze potem jedna po drugiej...

reklama
Dziewczyny, nawiazujac do powodzenia invitro.... z moich doswiadczen a bylam na tym forum 2lata, przewinelo sie przez ten czas masa dziewczyn... invitro sie udaje. Przypominam sobie tylko 2 przypadki, ze nic z tego nie bylo... jedna dziewczyna miala tak niskie amh ze nie bylo komorek a druga.... chodzila do dziwnej kliniki i kiepskiego lekarza...

A co najlepsze to wiekszosc ma juz 2 dziecko z naturalsa. Zachodzily w ciaze potem jedna po drugiej...
Trzeba miec nadzieje ze kazdej z nas sie uda :)
A z reguly tak to jest ze 2 dziecko po ivf jest z naturalsa. Po udanej ciazy glowa odpuszcza w 100 % nie ma ciaglych mysli o dziecku o tym czy sie uda jest pelen luz. Niestety tak jest ze mimo ze mowimy ze odpuszczamy gdzies z tylu glowy jest kupa mysli zwiazanych z kolejnymi niepowodzeniami. A jak juz pojawia sie 1 upragnione dziecko wszystko znika :)

Albo jak dwa dzwony ;-)

Co do paznokci hybrydowych raczej nie ma przeciwwskazań. Ja dziś też poświęciłem jednego do punkcji. Pani pielegniarka do anastazjologa i lekarza-"Panowie doceńcie to Pani się postarała. Kobieta chce być ładna a nie dadzą "
Kazali ci zdjac bo 3 miesiace tumu mieli zapasc u laski i poniewaz miala hybrydy nic nie bylo widac uratowali ja w ostatnim momencie i takie bylo zarzadzenie ordynatora jak bylam na transferze

Milagors ach jaka opowieść ciesze sie bardzo ze wielu sie udaje i nam tez sie uda kiedys [emoji2][emoji2][emoji2] ja juz tez świra dostaje a to dopiero 7dpt [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry