reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny odebrałam wyniki badań. Mam 30 lat.
AMH mam 1.95ng/ml

Nie potrafię odczytać wyniku, jest ok?
Wklejam zakres

20 - 24 lat 1,66 - 9,49 (5-95 percentyl)25-29 lat 1,8 - 9,16 (5-95 percentyl) 30 - 34 lat 0,67 - 7,55 (5-95 percentyl)35-39 lat 0,78 - 5,24 (10-90 percentyl)40 - 44 lat 0,09 - 2,96 (10-90 percentyl)45 - 50 lat 0,05 - 2,06 (10-90 percentyl)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wyciąg go na spacer! Ja 3 razy leżałam i po ostatnim powiedziałam że nie będę już tak robić. Wyjadę, będę spacerować żeby odsunąć myśli od jednego. Spacery są bardzo wskazane bo wpływają na lepsze ukrwienie macicy tylko nie w dzień kiedy był transfer bo w tedy faktycznie należy leżeć.
za godzine idziemy na spacer bo tłumacze ze to dobrze mi zrobi, troche powietrza itd a on " przecież cały dzien balkon jest otwarty" :p nasłuchał sie opowieści koleżanki że po transferze leżała plackiem 10 dni tylko toaleta i się udało , ale na to niestety nie ma reguły :)

AMH mam 1.95ng/ml

Wklejam zakres

20 - 24 lat 1,66 - 9,49 (5-95 percentyl)25-29 lat 1,8 - 9,16 (5-95 percentyl) 30 - 34 lat 0,67 - 7,55 (5-95 percentyl)35-39 lat 0,78 - 5,24 (10-90 percentyl)40 - 44 lat 0,09 - 2,96 (10-90 percentyl)45 - 50 lat 0,05 - 2,06 (10-90 percentyl)

Wynik nie jest zły, ale nie jest też fenomenalny.

Ja w tedy nie boje się stawania na wadze bo nic nie podjadam to tu to tam:) Posiłki mam o jednakowej porze, dużo owoców i mało słodyczy. 2 tygodnie w łóżku i 2 kg mniej miałam przy 2 podejściu. Teraz przytyłam ale to przez leki bo jadłam mało
A ja mam wilczy apetyt jak nic nie robię niestety uwielbiam jeść :p

AMH mam 1.95ng/ml

Wklejam zakres

A ja myśle, ze to dobry wynik. Kiedyś gdzieś czytałam, ze jeden wynik AMH nie wiele mówi o płodności. Lepiej zrobic np po roku kolejne i porównać jak maleje, bo nie wiadomo jakie jest wyjściowe. Dla porównania moja przyjaciółka przy AMH poniżej progu który był dla refundowanego ivf zaszła w pierwszym cyklu starań.

Dziewczyny, chce w piątek zrobić betę, to bedzie 8 dni po transferze... Wyjdzie cos ? Nie wytrzymam kolejnego weekendu!! Chciałam zrobić w piątek i pozniej w pon, to bedzie 11 dzien po . Miałam 3 dniowe zarodki. Czy nie zawracać sobie głowy?brzuch mnie pobolewa cały czas i cycki bola masakrycznie. Jak bede w ciazy to beda jaja, ja o każdej porze dnia i nocy mam ochote na ogórki małosolne i swojska kiełbasę.... Przed okresem zawsze mam zachcianki , ale żaby az tak... I na takie rzeczy .. . To niekoniecznie [emoji12]

reklama
Dziewczyny, chce w piątek zrobić betę, to bedzie 8 dni po transferze... Wyjdzie cos ? Nie wytrzymam kolejnego weekendu!! Chciałam zrobić w piątek i pozniej w pon, to bedzie 11 dzien po . Miałam 3 dniowe zarodki. Czy nie zawracać sobie głowy?brzuch mnie pobolewa cały czas i cycki bola masakrycznie. Jak bede w ciazy to beda jaja, ja o każdej porze dnia i nocy mam ochote na ogórki małosolne i swojska kiełbasę.... Przed okresem zawsze mam zachcianki , ale żaby az tak... I na takie rzeczy .. . To niekoniecznie [emoji12]

Pewnie, ze mozesz. To tak jak dla 5-dniowych 6dpt. Juz beta spokojnie wyjdzie.

Do góry