reklama
katharina203
Fanka BB :)
Nie...tylko luteine...a estrofem tez powinnam brac?Katharina, Ty już nie bierzesz estrofemu wcale?
Ja też mam heparyne ze zniżką, bez żadnych badań i wskazan
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Sil_sb
Zaciekawiona BB
A leczysz się w Białymstoku czy gdzie indziej?Witam ja też dostaje wszystko łącznie z fragminem na zniżkę od początku i wogule nie mam wskazań do brania
AniaCh83
Bole glowy ustaly jak tylko odstawilam estrofem...teraz biore luteine i bardzo dobrze sie czuje...
A czy to normalne ze ta luteina dopochwowa wycieka pozniej na bielizne?
Siostra opieprzyla szwagra i sam zagadal ze mnie zawiezie...
Wlasnie zamierzałam o to zapytać, ale troche głupio mi było... Hehe choc tu przeciez wszystkie w temacie . Ja bez wkładek ani rusz. Nie dość , ze mam mokro ciagle ( mam nadzieje ze to normalne ...??) to po kilku godz od 'aplikacji' luteiny ta mazia zostaje ' wypluta' na wkładkę ... Troche to męczące ... Ale mam nadzieje, ze szybko minie . ..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
anika11
Lekarz kazał juz odstawić?Nie...tylko luteine...a estrofem tez powinnam brac?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Kasiu, ja od punkcji do negatywnej bety brałam 3 razy dziennie estrofem (doustnie) i tak samo lutinusa (dopochwowo).Nie...tylko luteine...a estrofem tez powinnam brac?
reklama
Sil_sb
Zaciekawiona BB
Niestety, z biegiem czasu ani z luteiną ani lutinusem nie jest lepiej. trzeba się przyzwyczaić.Wlasnie zamierzałam o to zapytać, ale troche głupio mi było... Hehe choc tu przeciez wszystkie w temacie . Ja bez wkładek ani rusz. Nie dość , ze mam mokro ciagle ( mam nadzieje ze to normalne ...??) to po kilku godz od 'aplikacji' luteiny ta mazia zostaje ' wypluta' na wkładkę ... Troche to męczące ... Ale mam nadzieje, ze szybko minie . ..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: