reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kasiu,przykro mi.U mnie tez będzie to samo. Dzwonilam do Novum, żeby się umówić do dr Taszyckiej ,a tam nic wolnego nie ma aż do października. Mają sami do mnie dzwonić czy cos się znajdzie do dr Lewandowskiego. Az tak dużo tam pacjentów? I wypytywali mnie czy mialam juz in vitro i koniecznie gdzie robione. Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało dzwoniąc o wizytę. U nas musi byc Imsi a teraz te 2 procedury były Icsi ,chociaz lekarze mowili ,że nie ma dużej różnicy . A pierwsze in vitro było Imsi i udane to moze w tym klucz do sukcesu. Zaczynam myśleć, że moze czasami podają zarodki,które się zatrzymały w rozwoju,zeby tylko odbył się transfer. Jestem załamana.
Ivo czemu jestes tak pesymistycznie nastawiona przeciez pobrali ci komorki wiec mysl pozytywnie nie z kazdej stymulacji musi byc ich nascie. Moze skoro jedt mniej beda lepszej jakosci.
Ja ci mowie doprowadz sie do pionu :)

Trzymamy kciuki za wizyty piekne jajka i udany transfer oraz kropki koralika i lile i za dzidzie husan :)

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Sierpień rozpoczal sie szczesliwa beta wiec niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz lipiec
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzie

18:katherine203 - wizyta przed crio
18:butterfly1331 -wizyta w trakcie stymulacji
18:AniaCh83- transfer

19: misis188- wizyta kontrolna po transferze w nowej klinice
20:butterfly - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
22:nieagatka- wizyta kontrolna
23:natula - wizyta u gin prowadzacego ciążę
25:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
25:rybka14-wizyta pecherzykowa
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed stymulacja
31:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Katherina203 - transfer
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡

Kasiula, bardzo mi przykro :(

Ja już po wizycie. Estradiol 1300, progesteron 0,114, endometrium podobno dobre (nie wiem, ile ma). Lewy jajnik odpowiada gorzej- są 2 pęcherzyki po 15 mm i dwa mniejsze. Z prawym jajnikiem lepiej - 4 pęcherzyki podobnej wielkości i kilka mniejszych. Myślałam, że będzie lepiej, ale trzeba się cieszyć z tego, co jest :)
Strasznie mi już ciężko, ruchy sprawiają mi kłopot, ale coraz bliżej finishu.
Gosiu,wpisz mnie proszę na wizytę w sobotę - 20.08
Punkcja będzie w poniedziałek lub we wtorek - okaże się po podglądzie.
Kochana a ktory to dzien stymulacji ?
Nie jest zle do soboty jeszcze te male moga sporo nadgonic :)

Kochana a ktory to dzien stymulacji ?
Nie jest zle do soboty jeszcze te male moga sporo nadgonic :)
Dziś 7 dzień. Mam nadzieję, że będzie 6 dobrej jakości i wszystkie się zapłodnią- to będzie pełnia szczęścia :) Na razie czekamy.
Jutro idę na masaż relaksacyjny, mam nadzieję, że mi to nie zaszkodzi (chociaż nie mam pojęcia, jak się położę na brzuchu).

reklama
Dziś 7 dzień. Mam nadzieję, że będzie 6 dobrej jakości i wszystkie się zapłodnią- to będzie pełnia szczęścia :) Na razie czekamy.
Jutro idę na masaż relaksacyjny, mam nadzieję, że mi to nie zaszkodzi (chociaż nie mam pojęcia, jak się położę na brzuchu).
To całkiem dobry wynik jak na 7 dzień. Trzymam kciuki żeby było 6 pięknych zarodków:)

Do góry