lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
siemanko Milagors.... ano
co TY jeszcze tutaj robisz? o drugie sie staracie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
siemanko Milagors.... ano
Ja juz zwariowalam. ..... za późno hi hi hiMój M zjada straszne ilości słodyczy szczególnie wieczorem i czasem w nocy wstanie się napić i tez podje nie mowie juz ile papierosów pali czego nie mogę go oduczyć i przez 6 lat robiliśmy trzy razy badania nasienia i nic się nie zmieniło ma dobre a żeby zmusić go do jedzenia witamin to musiałam mu przypominać codziennie ile się na gadalam ze to szkodzi podziwiam waszych M ze tak potrafią się przestawić łykać witaminy i dietę zmienić teraz mi powiedział ze w końcu ttrochę z niego zejde ale ja i tak nie odpuszczę papierosów teraz mam lepszy argument bo juz mu zapowiedziała ze taki śmierdzące fajkami przy dziecku? juz teraz przy mnie nie może bo mi nie dobrze ...także ja uważam że nie dajmy się też zwariować ja teraz jak podchodziłem do crio odpuścił am może to jest trochę prawdy ze im więcej się myśli i chce tym bardziej ciało się spina i nic nie wychodzi
Mój też Czasem dziwnie patrzy na obiadMój Mąż bierze wszystko co mu przygotuję, ale nie wiem czy jest świadomy tego co w ogóle bierze
Ja czytam w wolnej chwili forum od początku i jesteś tam hi .cukrowi mowimy NIE.... Nie dajmy sie zwariowac ale trzeba tez myslec jaki on ma wplyw. jedna tabliczka na miesiac nie wplywnie negatywnie, jedna na tydzien juz tak. curkier pogrubia otoczke komorki, trudnie dochodzi do zaplodnienia a potem do podzialu zarodka.
sie macie kobity - dawno mnie nie bylo i sie witam ogolnie (nikogo juz prawie z was nie znam - kobity sie szybko zmieniaja)
Wiec takEwunka - a Ty nie swiruj tylko mow co z tymi twoimi stymulacjami cos cos ciezko idzie. moze sie cos da poradzic.
czemy 1sz stymulka zadnych oocytow? jaka stymulacja, jaki u ciebie problem, za bardzo wyciszyli czy krotkim i zla odpowiedz
jakie zmiany byly w drugiej stymulce i jakie zarodki (do ktorego dnia doszly i jakie klasy)
u ciebie problem czy u twojego? napisz cos
Tez tak mialam wieczorami czulam sie jak banka wstankaDziewczyny , jestem półtora doby po punkcji , biorę Lutinus, Clexane(dzis pierwszy zastrzyk), Duphaston i Encorton, dzis miałam tez trzecia i ostatnia tabletkę Doxycyclini , a wczoraj jeszcze Betadine... Normalnie ledwo sie ruszam, mam gigantyczny brzuch, jakby wzdęcie , boli na dole i w ogole w sumie cały . Jakbym była poobijana od środka. To normalne ? Bo mysle zeby zadzwonić do dr , jak tak bedzie dalej to pęknę do trasnferu... Tez tak miałyście ? Jakoś na to zaradzilyscie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom