reklama
Nie denerwuj się. Bedzie dobrze.husann pisze:Dzis dostalam plamienie jasno rozowe po godz nasililo sie do czerwonej krwi. Polozyli mnie do szpitala robili usg widzialam serduszko.
kilosierra
Fanka BB :)
Hej dziewczyny mam pytanie. Stymulacje zaczyna się w 2-3 dniu cyklu? Czyli już w okres zaczynamy?
Tak :-) 2 lub 3 dc od pojawienia sie krwawienia (rozkręcenia sie @ )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Kochana mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i to poprostu organizm sie czysci. Super ze widzialas i slyszalas serduszko ♡♡♡ twoj kropek to mistrz walki w zostaniu z mamusia wiec musi byc dobrze :*Dzis dostalam plamienie jasno rozowe po godz nasililo sie do czerwonej krwi. Polozyli mnie do szpitala robili usg widzialam serduszko.
lile
lile
we wtorek ide na kolejna bete, jesli bedzie ok to pod koniec tygodnia mam sie zglosic na usg..
swoja droga, jestem pod duzym wrazeniem mojej kliniki - bylam zrobic bete zaraz po wyjsciu ze szpitala i wszyscy sie pytali jak sie czuje i ze trzymaja kciuki :-)
swoja droga, jestem pod duzym wrazeniem mojej kliniki - bylam zrobic bete zaraz po wyjsciu ze szpitala i wszyscy sie pytali jak sie czuje i ze trzymaja kciuki :-)
reklama
AniaCh83
Hej a gdzie jest tak fajnie? A i mam pytanie. W cenniku mam info , że mrożenie zarodków kosztuje 500 zł więc to cena moich wszystkich zarodków czy tylko 1 szt? Niby czytając ze zrozumieniem to wszystkich zarodków, ale że to instytucje nastawione na kasę to może być rożnie więc pytam
Za wszystkie, ale to chyba jednorazowa opłata, u mnie tak jest, pozniej pierwszy rok free, a kolejne póki co to 300, a dr M powiedział ze jak bedzie potrzebował kasy na emeryturze to podniesie, takze to 300 to czasowe....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: