reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzis dostalam plamienie jasno rozowe po godz nasililo sie do czerwonej krwi. Polozyli mnie do szpitala robili usg widzialam serduszko.
Kochana mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i to poprostu organizm sie czysci. Super ze widzialas i slyszalas serduszko :)♡♡♡ twoj kropek to mistrz walki w zostaniu z mamusia wiec musi byc dobrze :*

we wtorek ide na kolejna bete, jesli bedzie ok to pod koniec tygodnia mam sie zglosic na usg..

swoja droga, jestem pod duzym wrazeniem mojej kliniki - bylam zrobic bete zaraz po wyjsciu ze szpitala i wszyscy sie pytali jak sie czuje i ze trzymaja kciuki :-)

reklama
Hej a gdzie jest tak fajnie? A i mam pytanie. W cenniku mam info , że mrożenie zarodków kosztuje 500 zł więc to cena moich wszystkich zarodków czy tylko 1 szt? Niby czytając ze zrozumieniem to wszystkich zarodków, ale że to instytucje nastawione na kasę to może być rożnie więc pytam :)

Za wszystkie, ale to chyba jednorazowa opłata, u mnie tak jest, pozniej pierwszy rok free, a kolejne póki co to 300, a dr M powiedział ze jak bedzie potrzebował kasy na emeryturze to podniesie, takze to 300 to czasowe....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry