Koralik &&& kciuki za bliźniaki
Lile śliczna beta
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Lile śliczna beta
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kath, jaką dawkę bierzesz? Mnie też boli głowa, ale raczej po gonapeptylu, a wcześniej po antykach. Do tego mam uderzenia gorąca. Jakoś kiepsko znoszę te wszystkie prochy, ale cel uświęca środki - przynajmniej taką mam nadzieję.Dziewczyny które braly estrofem tez mialyscie bole glowy? Ja odkad go biore codziennie umieram z bolu...nie wiem jak sobie z tym poradzić
Biore 4 razy dziennie 2mg dopochwowo...ciagle czuje jakbym miala zwymiotowac i za kazdym razem jak wstaje to od razu muszę kucnac zeby nie zemdlec...kurcze a do wizyty jeszcze 5dni...masakra jakas...Kath, jaką dawkę bierzesz? Mnie też boli głowa, ale raczej po gonapeptylu, a wcześniej po antykach. Do tego mam uderzenia gorąca. Jakoś kiepsko znoszę te wszystkie prochy, ale cel uświęca środki - przynajmniej taką mam nadzieję.
Lile, gratuluję! To super wiadomość Każda ciąża tutaj daje nadzieję innym
Koralik, maleństwa wyglądają super. Życzę, że zostały z Tobą
Estrofem dopochwowo???Biore 4 razy dziennie 2mg dopochwowo...ciagle czuje jakbym miala zwymiotowac i za kazdym razem jak wstaje to od razu muszę kucnac zeby nie zemdlec...kurcze a do wizyty jeszcze 5dni...masakra jakas...
Ups. To po menopurze. Spróbuj się nie stresować, ja wiem czym to grozi bo procedurę ostatnią strasznie się stresowałam. Oczywiście się nie udało. Teraz jak będę po transferze to po prostu zapakuje męża do samochodu i uciekniemy gdzies na kilka dniEwunka dziękuję Ci bardzo dobra kobieto. Wiecie co ja zrobiłam , Gonal zapodalam sobie strzykawka do menopur dlatego mi się Nie zgadzało. Ja w wielkim stresie nie myślę logicznie . Mnie potrzebne będzie to relanijm po transferze, bo ta procedurę przeżywam ogromnie. Byłam trochę się zrelaksować, poszłam do tutejszego kina na Złe mamuśki, lekki , fajny film, pochichralam się i już lepiej.
Tak bo lepiej sie wchlania...Estrofem dopochwowo???
misis188Ups. To po menopurze. Spróbuj się nie stresować, ja wiem czym to grozi bo procedurę ostatnią strasznie się stresowałam. Oczywiście się nie udało. Teraz jak będę po transferze to po prostu zapakuje męża do samochodu i uciekniemy gdzies na kilka dni
Milagors - nawet nie strasz..
z lewymi hormonami to chodzi mi o ten estradiol podczas stymulacji - tzn 7-8 pęcherzyków i estradiol 210? Cały czas się boję, że te komórki jakies nie tego i w ogóle..