reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny które braly estrofem tez mialyscie bole glowy? Ja odkad go biore codziennie umieram z bolu...nie wiem jak sobie z tym poradzić
Kath, jaką dawkę bierzesz? Mnie też boli głowa, ale raczej po gonapeptylu, a wcześniej po antykach. Do tego mam uderzenia gorąca. Jakoś kiepsko znoszę te wszystkie prochy, ale cel uświęca środki - przynajmniej taką mam nadzieję.

Lile, gratuluję! To super wiadomość :) Każda ciąża tutaj daje nadzieję innym :)

Koralik, maleństwa wyglądają super. Życzę, że zostały z Tobą :)

Milagors - nawet nie strasz..

z lewymi hormonami to chodzi mi o ten estradiol podczas stymulacji - tzn 7-8 pęcherzyków i estradiol 210? Cały czas się boję, że te komórki jakies nie tego i w ogóle..

Kath, jaką dawkę bierzesz? Mnie też boli głowa, ale raczej po gonapeptylu, a wcześniej po antykach. Do tego mam uderzenia gorąca. Jakoś kiepsko znoszę te wszystkie prochy, ale cel uświęca środki - przynajmniej taką mam nadzieję.

Lile, gratuluję! To super wiadomość :) Każda ciąża tutaj daje nadzieję innym :)

Koralik, maleństwa wyglądają super. Życzę, że zostały z Tobą :)
Biore 4 razy dziennie 2mg dopochwowo...ciagle czuje jakbym miala zwymiotowac i za kazdym razem jak wstaje to od razu muszę kucnac zeby nie zemdlec...kurcze a do wizyty jeszcze 5dni...masakra jakas...

Ewunka dziękuję Ci bardzo dobra kobieto. Wiecie co ja zrobiłam , Gonal zapodalam sobie strzykawka do menopur dlatego mi się Nie zgadzało. Ja w wielkim stresie nie myślę logicznie . Mnie potrzebne będzie to relanijm po transferze, bo ta procedurę przeżywam ogromnie. Byłam trochę się zrelaksować, poszłam do tutejszego kina na Złe mamuśki, lekki , fajny film, pochichralam się i już lepiej.

Ewunka dziękuję Ci bardzo dobra kobieto. Wiecie co ja zrobiłam , Gonal zapodalam sobie strzykawka do menopur dlatego mi się Nie zgadzało. Ja w wielkim stresie nie myślę logicznie . Mnie potrzebne będzie to relanijm po transferze, bo ta procedurę przeżywam ogromnie. Byłam trochę się zrelaksować, poszłam do tutejszego kina na Złe mamuśki, lekki , fajny film, pochichralam się i już lepiej.
Ups. To po menopurze. Spróbuj się nie stresować, ja wiem czym to grozi bo procedurę ostatnią strasznie się stresowałam. Oczywiście się nie udało. Teraz jak będę po transferze to po prostu zapakuje męża do samochodu i uciekniemy gdzies na kilka dni

Ups. To po menopurze. Spróbuj się nie stresować, ja wiem czym to grozi bo procedurę ostatnią strasznie się stresowałam. Oczywiście się nie udało. Teraz jak będę po transferze to po prostu zapakuje męża do samochodu i uciekniemy gdzies na kilka dni
misis188
Missis188, wiem że stres nie jest naszym sprzymierzeńcem, ale to jest ogromny lęk przed następną porażka. Po poprzedniej czułam się jakby ktoś mi serce podziurawil na strzępki. Teraz próbowałam wszystko na dystans ,ale widzę, że się nie da. Chyba taki mam charakter, do tego doszedł teraz problem z tym jednym jajnikiem, który był zawsze tym z którego zawsze były owulacje.

reklama
Milagors - nawet nie strasz..

z lewymi hormonami to chodzi mi o ten estradiol podczas stymulacji - tzn 7-8 pęcherzyków i estradiol 210? Cały czas się boję, że te komórki jakies nie tego i w ogóle..

Nie strasze. Mam wspaniale dziecko, warto bylo ; )

A estradiol 210 przy 7-8 komorkach? To nie jest mozliwe. Do tego hiperka przy tym? Ja przy hiperce mialam estradiol 8tys...

Do góry