Ewunka
Fanka BB :)
Taka zdolna nie jestem by odnaleźć Cię po zdjęciu .Daj namiar na privJa też poproszę o zaproszenia na fc znajdziecie mnie po zdjęciu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka zdolna nie jestem by odnaleźć Cię po zdjęciu .Daj namiar na privJa też poproszę o zaproszenia na fc znajdziecie mnie po zdjęciu
A zanim Cię zaakceptowałam mogłaś patrzeć w moje zdjęcia. ?Od Gosi bo akurat zauważyłam że jakiś komentarz Ci wstawila i Cię rozpoznalam
Nie denerwuj się często w klinikach jest tak ze punkcie i transfer robi Ci ktoś zupełnie inny na kogo wypadnie . Umów się do innego zbada Cię i powie czy juz możesz zacząć czy trzeba jeszcze czekać czasem to dłużej niż cyklMoja gin do 18 sierpnia jest na urlopie... wiec albo znajde sobie innego lekarza albo mam ominac cykl...ku..wa
Wiesz co nie wchodziłam i nie sprawdzałam. Tylko od razu Ci wysłałam zaproszenieA zanim Cię zaakceptowałam mogłaś patrzeć w moje zdjęcia. ?
TAaaaaa tylko trochę urósłMam juz Ewelin
mnie latwo po psie poznac
Transfer mam w innym mieście a ona byla od tego zeby mnie przygotowac...i mialam byc 1 albo 2dc...Ja tak.miałam przy pierwszym crio . Umów się na wizyte w wyznaczonym przez klinikę terminie do dowolnego lekarza (u mnie między 10-13dc), zbada Cię ktoś inny, a na transfer do swojej lekarki
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A w ktorym dniu cyklu miałaś crio?Ja tak.miałam przy pierwszym crio . Umów się na wizyte w wyznaczonym przez klinikę terminie do dowolnego lekarza (u mnie między 10-13dc), zbada Cię ktoś inny, a na transfer do swojej lekarki
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy raz w 19, a drugi w 23dc. Od 2dc brałam estrofemA w ktorym dniu cyklu miałaś crio?
A w ktorym dniu cyklu miałaś crio?
Ja nie mam kliniki takowej w swoim miescie...mnie moja gin miala przygotowac do transferu...musialabym znalezc teraz gin z ogloszenia...a czy bedzie mial jakiekolwiek pojecie o crio...Nie denerwuj się często w klinikach jest tak ze punkcie i transfer robi Ci ktoś zupełnie inny na kogo wypadnie . Umów się do innego zbada Cię i powie czy juz możesz zacząć czy trzeba jeszcze czekać czasem to dłużej niż cykl