reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kaska - wogole mnie nie bolaly piersi a to juz 26 tydzien.... piersi nie musza bolec wiec nie ma co pytac kiedy. zdradliwe to jest bo bierzesz progesteron a on powoduje bol piersi, a nie ciaza

mnie tez nie bolaly i nie bola, no moze teraz od kilku dni troche brodawki wrazliwe. a biore konskie dawki progesteronu. to nie jest wyznacznik, podpisuje sie pod lolitka

Aisha - Kochana, musi być dobrze, nie trać nadziei. A może warto pójść za tydzień do innego lekarza? Po co się prawie 2 tygodnie jeszcze denerwować. Tak mocno trzymam za Ciebie kciuki, musi się wszystko udać. To, że wolniej rośnie nie znaczy, że to koniec. Zresztą z tym rośnięciem to też jest różnie. Mi lekarz powiedział, że na pierwsze usg mogę przyjść dopiero ok 25 dni po transferze, a bijące serduszko to dopiero ok 35 dni po transferze. Widocznie w klinice wiedzą, że różne są przypadki i nie chcą niepotrzebnie stresować pacjentek. A ta Twoja pani dr to bardzo rozsądnie zrobiła tak Was strasząc. Będzie dobrze!!!

sakmi - bardzo mi przykro:-( nie poddawaj się Kobietko

Aisha - to jeszcze nic pewnego, więc nie stresuj się, to nie pomaga. Kosik ma rację - może faktycznie iść do innego lekarza, może poda konkrety, a nie bzdety...

Trzymam kciuki za Panie wkrótce testujące:-)

reklama
Joweg, dostaniesz po dupie jak nie zrobisz tego testu!

Dziewczyny a jecie Fish Oil? Tez ma właściwości przeciwzapalne i pomaga w implantacji ( bo reguluje immunologie). Niestety dużo trzeba go jest od 5000 mg.

Ostatnia edycja:
Do góry