aha i jeszcze jedno od momentu transferu zarodka jadlam kawaleczek srodka ananasa przez 5 kolejnych dni aby zwiekszyc szanse na implantacje. bierzesz ananasa, musisz wykroic ten srodek,jakby kregoslup ananasa tej czesci zwykle sie nie jadlo, ale w tym przypadku je sie TYlko te czesc. kroisz to na 5 rownych czesci i zjadasz kawalek przez 5 kolejnych dni po transferze
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
aisha - daj spokoj z ta lekarka, jakis durny babsztyl. czekamy cierpliwie - nic straconego. zrob usg za ok 10 dni i bedziesz wiedziala na czym stoisz
aha i jeszcze jedno od momentu transferu zarodka jadlam kawaleczek srodka ananasa przez 5 kolejnych dni aby zwiekszyc szanse na implantacje. bierzesz ananasa, musisz wykroic ten srodek,jakby kregoslup ananasa tej czesci zwykle sie nie jadlo, ale w tym przypadku je sie TYlko te czesc. kroisz to na 5 rownych czesci i zjadasz kawalek przez 5 kolejnych dni po transferze
czyli to nie chodzi o takiego z puszki tylko swiezego? a co ona takiego ma w sobie, tzn jakie witaminy, ze sa one tak potrzebne po transferze?
Aisha...eh, troche mnie ci lekarze denerwuja, kolejny przyklad na to, ze nie ma sie w ogole taktu w sytuacji tego wymagajacej. nic sie kochana nie przejmuj, wszystko na pewno okaze sie dobrze. ja tam sie za bardzo nie znam na tym kiedy serduszko widac, ale moja znajoma dopiero po 8 tygodniu zobaczyla takze spokojnie,moze po prostu bylo jeszcze za wczesnie:-)
margolka280883
Zaciekawiona BB
kaska31
Fanka BB :)
ja w 7 tygodniu jak mialam usg tez niewidzilaam bicia serca a wszystko bylo ok. wiec glowa do gory bedzie dobrze.czyli to nie chodzi o takiego z puszki tylko swiezego? a co ona takiego ma w sobie, tzn jakie witaminy, ze sa one tak potrzebne po transferze?
Aisha...eh, troche mnie ci lekarze denerwuja, kolejny przyklad na to, ze nie ma sie w ogole taktu w sytuacji tego wymagajacej. nic sie kochana nie przejmuj, wszystko na pewno okaze sie dobrze. ja tam sie za bardzo nie znam na tym kiedy serduszko widac, ale moja znajoma dopiero po 8 tygodniu zobaczyla takze spokojnie,moze po prostu bylo jeszcze za wczesnie:-)
Magdusia 31
Fanka BB :)
Aisha kochana ta lekarka naprawdę zachowała się bardzo nietaktownie-mam nadzieje,że bedzie w porzadku-u każdej inaczej może być słychać serduszko u jednej w 6tyg.a u innej dopiero w 8 więc bedzie dobrze
milia no zdecydowanie nie z puszki, bo w puszce nie ma tej czesci ktora trzeba jesc, jest juz wydrazona(plastry ananasa sa z dziurka) a to wlasnie chodzi o ten wydrazony trzon ananasa, nie mozna jesc 'miesa' ananasa bo wywoluje skurcze. pytalas co on takiego zawiera, chodzi tu o bromeline-enzym ktory pomaga w trawieniu ale przede wszystkim ma ogromne wlasciwosci przeciwzapalne a przede wszystkim przeciwzakrzepowe i rozrzedzajace krew. wlasnie to pomaga w implantacji, wiele dziewczyn na rozrzedzenie krwi bierze piryne.
reklama
Podziel się: