reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Witamy .Cześć dziewczyny jestem tu nowa, czy moge dołączyć ? Dzisiaj mam 5 dpt dwóch blastkow objawów praktycznie zero, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale juz zaczynam miec stresa przed testem
Pozdrawiam
I razem z Tobą czekamy
Opowiedz nam swoją historię
ewelin86
HejCześć dziewczyny jestem tu nowa, czy moge dołączyć ? Dzisiaj mam 5 dpt dwóch blastkow objawów praktycznie zero, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale juz zaczynam miec stresa przed testem
Pozdrawiam
Pamietaj brak objawów to tez objaw czekamy razem z Tobą. Napisz jaki u Was problem
Jaskolcia
Dziewczyny, a widziałyście projekt nowelizacji ustawy o leczeniu niepłodności? Jakaś masakra.
Mam nadzieję, że nie zdecydują się na zaaplikowanie nam takich rozwiązań i do tego w tak ekspresowym tempie.
Zmiany:
2) w art. 2 ust. 1 pkt 28 otrzymuje brzmienie: „28) zarodek – dziecko poczęte w najwcześniejszej fazie rozwoju biologicznego, powstałe w wyniku połączenia gamety męskiej i żeńskiej;”
zmiany w art. 9: a. ust. 2 otrzymuje brzmienie: „W przypadku zapłodnienia pozaustrojowego nie można dokonać zapłodnienia więcej niż jednej żeńskiej komórki rozrodczej.”; b. ust. 3 otrzymuje brzmienie: „Od zapłodnienia pozaustrojowego do umieszczenia komórki rozrodczej w ciele kobiety nie może upłynąć więcej niż 72 godziny. Jakiekolwiek przerwy w biegu tego terminu są niedopuszczalne.”;
Art. 3. Ustawa wchodzi w życie po upływie 2 tygodni od dnia ogłoszenia.
Mam nadzieję, że nie zdecydują się na zaaplikowanie nam takich rozwiązań i do tego w tak ekspresowym tempie.
Zmiany:
2) w art. 2 ust. 1 pkt 28 otrzymuje brzmienie: „28) zarodek – dziecko poczęte w najwcześniejszej fazie rozwoju biologicznego, powstałe w wyniku połączenia gamety męskiej i żeńskiej;”
zmiany w art. 9: a. ust. 2 otrzymuje brzmienie: „W przypadku zapłodnienia pozaustrojowego nie można dokonać zapłodnienia więcej niż jednej żeńskiej komórki rozrodczej.”; b. ust. 3 otrzymuje brzmienie: „Od zapłodnienia pozaustrojowego do umieszczenia komórki rozrodczej w ciele kobiety nie może upłynąć więcej niż 72 godziny. Jakiekolwiek przerwy w biegu tego terminu są niedopuszczalne.”;
gosia321
Witaj nie stesuj sie za bardzo bo to szkodzi kropkomCześć dziewczyny jestem tu nowa, czy moge dołączyć ? Dzisiaj mam 5 dpt dwóch blastkow objawów praktycznie zero, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale juz zaczynam miec stresa przed testem
Pozdrawiam
gosia321
Oni juz oglosili ???Dziewczyny, a widziałyście projekt nowelizacji ustawy o leczeniu niepłodności? Jakaś masakra.
Zmiany:
Jaskolcia
na razie na szczęście nie, to są fragmenty projektu zmian w tej ustawieOni juz oglosili ???
husann
Przy takim poziomie to juz chyba odwoluja husan miala podobne wyzyny e2 i odroczyli
Ja mialam e2 2334 i mialam odroczony transfer. Ale teraz sie ciesze i dalej nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy. Tak sie zastanawiam czy to przez to ze mialam odroczony transfer i orgaznizm troche odpoczol do crio czy to zasluga mojego walecznego kropka.
katharina203
Ja nie rozumiem tego projektu...a co z dziewczynami co muszą miec odroczony transfer przez hiperke...to nigdy nie beda mialy szans na in vitro?
reklama
gosia321
Zapewne to zasluga obu tych czynnikowJa mialam e2 2334 i mialam odroczony transfer. Ale teraz sie ciesze i dalej nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy. Tak sie zastanawiam czy to przez to ze mialam odroczony transfer i orgaznizm troche odpoczol do crio czy to zasluga mojego walecznego kropka.
Jak sie czujesz ??
Podziel się: