reklama
katharina203
Fanka BB :)
Jeszcze nie. Dam znac jak dojdaDoszly tabsy ??
katharina203
Ja tez czekam na @ z niecierpliwosia a tu jak nie ma tak nie ma a liczylam na transfer jeszcze w sierpniu...Ja czekam na @ zeby zaczac tabsy no ale oczywiscie jak czekam to ta nie przychodzi a jak kuzwa nie chce zeby przyszla to sie zjawia w trymiga
koralik83
Kurcze na Ciebie zawsze moge czekać ale wolałabym transfer miec teraz w sierpniu i spróbować ze swiezynek.No nic zobaczymy :*No pogoda jest widziałaś na zdjęciach przyjechałam z 40 st a tu było 28 to mi było zimno ale wulkan widzę jakby za mgłą ale to ponoć jest tak zawsze. ....
Czyli Koralik chce poczekać na mnie z transferem we wrześniu
N@t@li@89
Ewunka jestem za parę dziewczyn znamy ale gdzie reszta)DOKŁADNIE
A może każda wstawia by swoje zdjęcie. ? ? ?
Człowiek by wiedział do kogo pisze. ?
A Ty jak się masz .? Tak cichutko ostatnio
N@t@li@89
No ja od początku miałam realnego awatara tylko tamten był parrre lat temu robiony)Zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Zresztą tak by pewnie było w większości naszych przypadków- internetowe wyobrażenie kontra rzeczywistość
Motylku no racja czasem inaczej sobie wyobrażamy osobę a rzeczywistość pokazuje co innego) mam nadzieję że nie byłam jakimś dziwnym wyobrażeniem hihihi
Ewunka
Standard. .....Ja czekam na @ zeby zaczac tabsy no ale oczywiscie jak czekam to ta nie przychodzi a jak kuzwa nie chce zeby przyszla to sie zjawia w trymiga
Sięgnij po test do szafy moja odrazu ze strachu przychodzi
Ewunka
Śnieżki są lepszeKurcze na Ciebie zawsze moge czekać ale wolałabym transfer miec teraz w sierpniu i spróbować ze swiezynek.No nic zobaczymy :*
Czekaj czekaj bo niedługo lecę do Ciebie
Z za rok poznać Twoje bliźniaki
Ostatnia edycja:
reklama
gosia321
nie mam a pewnie by tak bylo ze jakbym go wyjela to od razu przyjdzieStandard. .....
Sięgnij po test do szafy moja odrazu ze strachu przychodzi
Podziel się: