reklama
husann
Fanka BB :)
Dziewczyny czy to normalne że ja dalej nic nie czuje ? Dziś znowu dopadł mnie strach ze chyba znowu będzie porażka chciałam testować tutaj w Zakopanym ale tak się boje ze nic nie będzie ze nie dam rady betę zrobię dopiero w poniedziałek jak wrócę to już na pewno będzie wynik wiarygodny bo jak zrobię tu w czwartek w piątek dopiero wynik i jak nie wyjdzie to się chyba złamie czekając do poniedziałku żeby powtórzyć MASAKRA
Nie zalamuj sie tez zqdnych objawow nie mialam i tez myslalam ze nic z tego. Zobaczymy jaka dzis vedzie
ewelin86
Dzień dobry
Kciuki za dzisiejsze bety &&
Dziewczyny wizytujace samych pięknych widoków
Gratuluję dziewczyną wizyt serduszkowych :* teraz z wizyty na wizyte Kropki będą rosły jak na drożdżach No i oczywiście brzuszku tez będą rosły
Zapraszamy wszystkie dziewczyny w ciąży jesli macie ochote dolaczyc rowniez do wątku ciezaroweczki po In vitro - to zapraszamy każda z nas zawsze coś poradzi
Link do: ciężaróweczki po in vitro
Kciuki za dzisiejsze bety &&
Dziewczyny wizytujace samych pięknych widoków
Gratuluję dziewczyną wizyt serduszkowych :* teraz z wizyty na wizyte Kropki będą rosły jak na drożdżach No i oczywiście brzuszku tez będą rosły
Zapraszamy wszystkie dziewczyny w ciąży jesli macie ochote dolaczyc rowniez do wątku ciezaroweczki po In vitro - to zapraszamy każda z nas zawsze coś poradzi
Link do: ciężaróweczki po in vitro
Ostatnia edycja:
BeataWarszawa
W staraniach o ciążę powinno być ok 1 lub mniej. W ciąży max 2 lub 2.5, są różne szkołyA propos TSH, odebrałam przed chwilą dzisiejszy wynik- 1,56. Myślicie, że już jest ok czy trzeba jeszcze zbić?
Tak mi 3 lekarzy mówiło
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Myśl pozytywnieDzień dobry dziewczyny. Od wczoraj jestem jednym kłębkiem nerwów. Tak się boję tej dzisiejszej bety
Trzymamy dziś mocno za ciebie kciukasy! &&&&&
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Misis, wiem, że łatwo się mówi,ale stres nic nie da, tylko szkodzi Twojemu maleństwu. Wszystkie tu trzymamy za Ciebie kciuki, będzie dobrze!Dzień dobry dziewczyny. Od wczoraj jestem jednym kłębkiem nerwów. Tak się boję tej dzisiejszej bety
butterfly1331
Moderator
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, dziewczyny! Pięknych widoków
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie TSH. Euthyrox biorę dalej, zobaczymy czy za tydzień lekarz zwiększy mi dawkę. Jestem po pierwszym gonapeptylu. Niesamowite jak sytuacja się zmieniła - 4 miesiące temu wyłam z bólu po pierwszym zastrzyku, każdy kolejny też bardzo mnie bolał. A dziś może nie było to najprzyjemniejsze uczucie, trochę bolało, ale dziś robiliśmy to ze świadomością, że jesteśmy o krok bliżej naszych dzieci
Miłego dnia
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie TSH. Euthyrox biorę dalej, zobaczymy czy za tydzień lekarz zwiększy mi dawkę. Jestem po pierwszym gonapeptylu. Niesamowite jak sytuacja się zmieniła - 4 miesiące temu wyłam z bólu po pierwszym zastrzyku, każdy kolejny też bardzo mnie bolał. A dziś może nie było to najprzyjemniejsze uczucie, trochę bolało, ale dziś robiliśmy to ze świadomością, że jesteśmy o krok bliżej naszych dzieci
Miłego dnia
misis188
Mój mąż widząc jak robiłam sobie kiedyś zastrzyk mówi że to się wbija a nie wkręca Tak robiłam i zastrzyki sprawiały mi ból. Teraz przemywam ciało spirytusem salicylowym, podnoszę głowę do góry i szybkim ruchem wbijam igłę-nawet nie wiem kiedy się wbijaPowodzenia na dzisiejszych wizytach, dziewczyny! Pięknych widoków
Miłego dnia
butterfly1331
Moderator
Mnie nie boli samo wbijanie igły, boli mnie, gdy ten płyn zaczyna się rozchodzić po brzuchu. Taki chyba mój urok.Mój mąż widząc jak robiłam sobie kiedyś zastrzyk mówi że to się wbija a nie wkręca Tak robiłam i zastrzyki sprawiały mi ból. Teraz przemywam ciało spirytusem salicylowym, podnoszę głowę do góry i szybkim ruchem wbijam igłę-nawet nie wiem kiedy się wbija
reklama
Ewunka
Ja lubię zastrzykiPowodzenia na dzisiejszych wizytach, dziewczyny! Pięknych widoków
Miłego dnia
Za każdym razem myślę że karmie jajka - dzieci
Ale ja jestem dziwna
Miłego dnia
Podziel się: