reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No późno późno ja juz po podwieczorku ;) ale na takie wiesci warto czekać .
Ogromnue sie ciesz .
Aaaaa moze zjedz pieroga na to TSH ? ;):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-( :(:-D:-D
Mówisz,że pierogi dobre i na TSH? Ale znowu z jagodami? :D

Eve....to musialo byc cudowne uczucie...zazdroszczę...ale ciesze sie twoim szczesciem...
Dziękuję w imieniu swoim i Kropka :) I każda z Was to niedługo przeżyje :)

U jakiego lekarza motylku byłaś? Z dr Grettką dalej nie wiadomo co?
Rozmawiałam z nim trzy razy, ale ciągle nic nie wiadomo. Prawdopodobnie będzie przyjmował dopiero w przyszłym tygodniu. Mój mąż dzisiaj powiedział, że już nie czekamy i kontynuujemy leczenie w Angeliusie. Ale w sumie wszystko,co wcześniej ustaliliśmy teraz zostało potwierdzone.

No żebyś wiedziała że odpocznę tylko czekam kiedy ból minie;/ a żeby było śmiesznie to dostałam zastrzyki ( żebym o nich nie zapomniała) ;))

Na jakiego lekarza zmieniłas?
Byliśmy dzisiaj u dr Juraszki. Robi pozytywne wrażenie. I przede wszystkim powiedział wszystko to, co poprzedni lekarz. Zostajemy przy dwóch zarodkach w 3 dobie, a to było dla nas kluczowe.

Rozmawiałam z nim trzy razy, ale ciągle nic nie wiadomo. Prawdopodobnie będzie przyjmował dopiero w przyszłym tygodniu. Mój mąż dzisiaj powiedział, że już nie czekamy i kontynuujemy leczenie w Angeliusie. Ale w sumie wszystko,co wcześniej ustaliliśmy teraz zostało potwierdzone.

Byliśmy dzisiaj u dr Juraszki. Robi pozytywne wrażenie. I przede wszystkim powiedział wszystko to, co poprzedni lekarz. Zostajemy przy dwóch zarodkach w 3 dobie, a to było dla nas kluczowe.
Ale też w Angeliusie dr Grettka będzie przyjmował? Przepraszam że cię tak męczę.

Ale też w Angeliusie dr Grettka będzie przyjmował? Przepraszam że cię tak męczę.
Nic nie szkodzi :) Chyba nie, bo w Angeliusie mi powiedzieli, że dr już nie wraca, a on też potwierdził, że wymówili mu gabinet. Nie powiedział mi jeszcze dokąd przechodzi. Tylko tyle, że prawdopodobnie zacznie przyjmować od przyszłego tygodnia. Strasznie się to przeciąga :(

reklama
A propos TSH, odebrałam przed chwilą dzisiejszy wynik- 1,56. Myślicie, że już jest ok czy trzeba jeszcze zbić?
Ja przed transferem miałam bardzo podobny wynik i dr Mańka kazał cały czas brać leki na tarczycę a jak będzie ciąża to mozliwe że będzie mi zwiększał dawkę leku. Pierwszy mój wynik był 2,1 i w tedy dr Grettka przepisał mi leki.

Do góry