reklama
misis188
Fanka BB :)
Mysl pozytywnie! Na żadną operację u Ciebie nie wyrażam zgodyBędę uważać o ile nie będzie konieczna ponowna operacja tego kolana jeśli tak to się wszystko odciągnie;((
N@t@li@89
Ja też nie wyrażę zgody na żadną operacje chodzby miało skutkować to lezeniem) nie teraz kiedy wróciłam do gry)Mysl pozytywnie! Na żadną operację u Ciebie nie wyrażam zgody
Mówisz,że pierogi dobre i na TSH? Ale znowu z jagodami?No późno późno ja juz po podwieczorku ale na takie wiesci warto czekać .
Ogromnue sie ciesz .
Aaaaa moze zjedz pieroga na to TSH ?
Dziękuję w imieniu swoim i Kropka I każda z Was to niedługo przeżyjeEve....to musialo byc cudowne uczucie...zazdroszczę...ale ciesze sie twoim szczesciem...
butterfly1331
Moderator
Rozmawiałam z nim trzy razy, ale ciągle nic nie wiadomo. Prawdopodobnie będzie przyjmował dopiero w przyszłym tygodniu. Mój mąż dzisiaj powiedział, że już nie czekamy i kontynuujemy leczenie w Angeliusie. Ale w sumie wszystko,co wcześniej ustaliliśmy teraz zostało potwierdzone.U jakiego lekarza motylku byłaś? Z dr Grettką dalej nie wiadomo co?
Byliśmy dzisiaj u dr Juraszki. Robi pozytywne wrażenie. I przede wszystkim powiedział wszystko to, co poprzedni lekarz. Zostajemy przy dwóch zarodkach w 3 dobie, a to było dla nas kluczowe.No żebyś wiedziała że odpocznę tylko czekam kiedy ból minie;/ a żeby było śmiesznie to dostałam zastrzyki ( żebym o nich nie zapomniała) )
Na jakiego lekarza zmieniłas?
misis188
Ale też w Angeliusie dr Grettka będzie przyjmował? Przepraszam że cię tak męczę.Rozmawiałam z nim trzy razy, ale ciągle nic nie wiadomo. Prawdopodobnie będzie przyjmował dopiero w przyszłym tygodniu. Mój mąż dzisiaj powiedział, że już nie czekamy i kontynuujemy leczenie w Angeliusie. Ale w sumie wszystko,co wcześniej ustaliliśmy teraz zostało potwierdzone.
Byliśmy dzisiaj u dr Juraszki. Robi pozytywne wrażenie. I przede wszystkim powiedział wszystko to, co poprzedni lekarz. Zostajemy przy dwóch zarodkach w 3 dobie, a to było dla nas kluczowe.
butterfly1331
Moderator
Nic nie szkodzi Chyba nie, bo w Angeliusie mi powiedzieli, że dr już nie wraca, a on też potwierdził, że wymówili mu gabinet. Nie powiedział mi jeszcze dokąd przechodzi. Tylko tyle, że prawdopodobnie zacznie przyjmować od przyszłego tygodnia. Strasznie się to przeciągaAle też w Angeliusie dr Grettka będzie przyjmował? Przepraszam że cię tak męczę.
butterfly1331
Moderator
A propos TSH, odebrałam przed chwilą dzisiejszy wynik- 1,56. Myślicie, że już jest ok czy trzeba jeszcze zbić?Mówisz,że pierogi dobre i na TSH? Ale znowu z jagodami?
Dziękuję w imieniu swoim i Kropka I każda z Was to niedługo przeżyje
iga2421
Będę uważać o ile nie będzie konieczna ponowna operacja tego kolana jeśli tak to się wszystko odciągnie;((
Nie no mam nadzieje ze żadnej operacji nie będzie trzeba robić. Trzymam kciuki.
reklama
misis188
Ja przed transferem miałam bardzo podobny wynik i dr Mańka kazał cały czas brać leki na tarczycę a jak będzie ciąża to mozliwe że będzie mi zwiększał dawkę leku. Pierwszy mój wynik był 2,1 i w tedy dr Grettka przepisał mi leki.A propos TSH, odebrałam przed chwilą dzisiejszy wynik- 1,56. Myślicie, że już jest ok czy trzeba jeszcze zbić?
Podziel się: