reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a jak to jest z farbowaniem włosów? Akurat mam spory odrost z którym juz złe sie czuje i chciałam isc do fryzjera,ale sama nie wiem jak to jest. Można czy nie można?
Miałam ten sam problem dwa lata temu. Moja fryzjerka, super dziewczyna wygrywająca międzynarodowe konkursy i ciągle się doszkalająca u najlepszych, również w dziedzinie zdrowia, jak się dowiedziała, że jestem w ciąży wygoniła mnie z salonu i kazała wracać po porodzie. Powiedziała, że nawet delikatne, "ekologiczne" farby nie są tak całkiem bezpieczne. Niestety siwe odrosty są denerwujące i fatalnie wyglądają na pierwszych zdjęciach z maluszkiem, dlatego gdyby znowu udało mi się zajść w ciążę ufarbowałabym tuż przed porodem. Ale na pewno nie w pierwszym trymestrze.

Roksii u mnie to był 4 transfer i się udało. A mialam 3 stymulację.
Ale jak dziewczyny piszą i za pierwszym razem się udaje :)

Ostatnia edycja:
Witam nowe koleżanki zostancie tutaj każda z nas was zrozumie;))
Katherine super wynik a tak się bałas ze nic z tego nie będzie; ))
Roksi co do liczby podejść to indywidualna gra organizmu u każdej z nas. Jak dziewczyny piszą u jednych szybciej się udaje u drugich później tutaj nie ma reguły bo może być wszystko super a będzie klapa na becie; ))
Ewelina super ze będzie synuś Twoje przeczucia są trafione w dyszke;)) Jak się wogole miewasz Twój wymarzony brzuszek juz rośnie?

Dziewczyny teraz ja potrzebuje rady lekarka kazała zrobić FSH w 2dc i od razu zacząć antyki ale powiedzcie mi czy plamienie mam traktować jako 1dc czy dopiero normalne krwawienie? ( po stymulacji najpierw plamienia mam 1 dzień a potem się rozkręca @ i nie wiem ; ( ) .

reklama
Do góry