reklama
butterfly1331
Moderator
Chwila, chwila - Ty już nie jesteś przypadkiem beznadziejnym! Przypominam o becie 6,5 Wszystko idzie w dobrą stronę, a gorszy dzień może się każdemu zdarzyć. Trzymaj się ciepło, jutro będzie lepiej :-*Jakoś tak dziwnie. .....
Bo niby wszystko idzie w dobra stronę jeszcze 3 dni pracy raczej bimbania juz. .....
Wakacje .......
Plaża .....
Potem Kielce rodzina ......
No i wizyta o start ......
Sierpień zapowiada się uroczo. .....
Ale jakoś mi dziś tak źle. ......... dostałam namiary na klinikę od przypadków beznadziejnych jak by teraz nie wyszło to plan na potem. .....
husann
Fanka BB :)
Jestem po...pobrali 14 oocytow...jutro maja dzwonic ile zaplodnili...transfer odroczony przez estradiol 9500
Super wynik ☺ a tak sie balas ze malo bedzie. Ja z powodu wysokiego estradiolu tez mialam odroczony. Teraz niech ladnie sie zaplodniaja i dziela
butterfly1331
Moderator
Bardzo mi przykroEwunka tańce już nie potrzebne beta poniżej 1,2
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka tańce już nie potrzebne beta poniżej 1,2
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
ja farbowałam juz 3 razy, raz u fryzjera, dwa razy w domuDziewczyny a jak to jest z farbowaniem włosów? Akurat mam spory odrost z którym juz złe sie czuje i chciałam isc do fryzjera,ale sama nie wiem jak to jest. Można czy nie można?
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Skarbie jesteśmy całkiem innymi przypadkami i całkiem inaczej nas stymulują znasz moje zdanie na temat Twojej stymulacji . Widzę duże możliwości ze przy dużych dawkach wyjdą Ci uszami .Eve - teoretycznie można, ale wybierz najdelikatniejszą farbę :-)
Ewunka - chcesz zobaczyć co to jest beznadziejny przypadek? zobacz mój ostatni post.
Podziel się: