reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za piekne jajca udany tranafer :) i pieknych widokow na wizytach :)✊✊✊✊

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec:)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Kciuki za kropki misiaka zeby zostaly z mamusia

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzi

26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26:mavi -wizyta u gin prowadzacego ciążę
26: rybka14- criotransfer
26:katherina203- punkcja

27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
27: marzen88- betowanie 1

Sierpień
1:BeataWarszawa - wizyta kontrolna w klinice
1:husan- betowanie1
2:martka83 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
2: natula - wizyta pecherzykowo serduszkowa
2:butterfly1331- wizyta rozpoczynajaca stymulacje
2:eve87- wizyta serduszkowa
3:Truskawka89 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
3:nieagatka - wizyta serduszkowa
3:misis188 - betowanie 1
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:martka83- badania prenataln
4:Kajka89- wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:kilosierra-wizyta kontrolna po transferze
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
10:Kajka89 -badanie prenatalne
10:mavi -badania prenatalne
25:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡[/QUOTE][/QUOTE]

reklama
Witam nowe koleżanki zostancie tutaj każda z nas was zrozumie;))
Katherine super wynik a tak się bałas ze nic z tego nie będzie; ))
Roksi co do liczby podejść to indywidualna gra organizmu u każdej z nas. Jak dziewczyny piszą u jednych szybciej się udaje u drugich później tutaj nie ma reguły bo może być wszystko super a będzie klapa na becie; ))
Ewelina super ze będzie synuś Twoje przeczucia są trafione w dyszke;)) Jak się wogole miewasz Twój wymarzony brzuszek juz rośnie?

Dziewczyny teraz ja potrzebuje rady lekarka kazała zrobić FSH w 2dc i od razu zacząć antyki ale powiedzcie mi czy plamienie mam traktować jako 1dc czy dopiero normalne krwawienie? ( po stymulacji najpierw plamienia mam 1 dzień a potem się rozkręca @ i nie wiem ; ( ) .
Ja zaczęłam w dniu plamienia. Ale tym razem nie jestem dobrym przykładem, bo krwawiłam, a potem plamiłam w sumie przez 3 tygodnie. Generalnie nadal lekko plamię. Tym razem zupełnie inaczej zareagowałam na Marvelon :(

Miałam ten sam problem dwa lata temu. Moja fryzjerka, super dziewczyna wygrywająca międzynarodowe konkursy i ciągle się doszkalająca u najlepszych, również w dziedzinie zdrowia, jak się dowiedziała, że jestem w ciąży wygoniła mnie z salonu i kazała wracać po porodzie. Powiedziała, że nawet delikatne, "ekologiczne" farby nie są tak całkiem bezpieczne. Niestety siwe odrosty są denerwujące i fatalnie wyglądają na pierwszych zdjęciach z maluszkiem, dlatego gdyby znowu udało mi się zajść w ciążę ufarbowałabym tuż przed porodem. Ale na pewno nie w pierwszym trymestrze.
Tak zrobi dobra zaprzyjazniona fryzjerka ale reszta poprostu chce zarobic. Farba nawet ekologiczna nie jest bezpieczna.
Ha na swoim przykladzie moge powiedziec ze po 15 latach farbowania a po 5 uzywania wciaz tej samej farby bez amoniaku wylondowalam na sorze z problemami z oddychaniem. Niestety nic co teraz jest profukowane nie jest bezpieczne ja nie narazalabym dziecka ale wiem ze sa takie osoby co wciazy co 2 miesiac farbuja

Roksi co do liczby podejść to indywidualna gra organizmu u każdej z nas. Jak dziewczyny piszą u jednych szybciej się udaje u drugich później tutaj nie ma reguły bo może być wszystko super a będzie klapa na becie; ))
Ewelina super ze będzie synuś Twoje przeczucia są trafione w dyszke;)) Jak się wogole miewasz Twój wymarzony brzuszek juz rośnie?

Dziewczyny teraz ja potrzebuje rady lekarka kazała zrobić FSH w 2dc i od razu zacząć antyki ale powiedzcie mi czy plamienie mam traktować jako 1dc czy dopiero normalne krwawienie? ( po stymulacji najpierw plamienia mam 1 dzień a potem się rozkręca @ i nie wiem ; ( ) .

Ja bym zaczęła w dniu plamienia.

Dla mnie 2 dc to 2 dzień gdy widzę czerwono w gaciach nie ważne jak intensywnie .
Jak tam nowy plan czym teraz Cię stymulują. ?

reklama
Do góry