reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za piekne jajca udany tranafer :) i pieknych widokow na wizytach :)✊✊✊✊

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec:)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Kciuki za kropki misiaka zeby zostaly z mamusia

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzi

26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26:mavi -wizyta u gin prowadzacego ciążę
26: rybka14- criotransfer
26:katherina203- punkcja

27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
27: marzen88- betowanie 1

Sierpień
1:BeataWarszawa - wizyta kontrolna w klinice
1:husan- betowanie1
2:martka83 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
2: natula - wizyta pecherzykowo serduszkowa
2:butterfly1331- wizyta rozpoczynajaca stymulacje
2:eve87- wizyta serduszkowa
3:Truskawka89 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
3:nieagatka - wizyta serduszkowa
3:misis188 - betowanie 1
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:martka83- badania prenataln
4:Kajka89- wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:kilosierra-wizyta kontrolna po transferze
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
10:Kajka89 -badanie prenatalne
10:mavi -badania prenatalne
25:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡[/QUOTE][/QUOTE]

reklama
Witam nowe koleżanki zostancie tutaj każda z nas was zrozumie;))
Katherine super wynik a tak się bałas ze nic z tego nie będzie; ))
Roksi co do liczby podejść to indywidualna gra organizmu u każdej z nas. Jak dziewczyny piszą u jednych szybciej się udaje u drugich później tutaj nie ma reguły bo może być wszystko super a będzie klapa na becie; ))
Ewelina super ze będzie synuś Twoje przeczucia są trafione w dyszke;)) Jak się wogole miewasz Twój wymarzony brzuszek juz rośnie?

Dziewczyny teraz ja potrzebuje rady lekarka kazała zrobić FSH w 2dc i od razu zacząć antyki ale powiedzcie mi czy plamienie mam traktować jako 1dc czy dopiero normalne krwawienie? ( po stymulacji najpierw plamienia mam 1 dzień a potem się rozkręca @ i nie wiem ; ( ) .
Ja zaczęłam w dniu plamienia. Ale tym razem nie jestem dobrym przykładem, bo krwawiłam, a potem plamiłam w sumie przez 3 tygodnie. Generalnie nadal lekko plamię. Tym razem zupełnie inaczej zareagowałam na Marvelon :(

Miałam ten sam problem dwa lata temu. Moja fryzjerka, super dziewczyna wygrywająca międzynarodowe konkursy i ciągle się doszkalająca u najlepszych, również w dziedzinie zdrowia, jak się dowiedziała, że jestem w ciąży wygoniła mnie z salonu i kazała wracać po porodzie. Powiedziała, że nawet delikatne, "ekologiczne" farby nie są tak całkiem bezpieczne. Niestety siwe odrosty są denerwujące i fatalnie wyglądają na pierwszych zdjęciach z maluszkiem, dlatego gdyby znowu udało mi się zajść w ciążę ufarbowałabym tuż przed porodem. Ale na pewno nie w pierwszym trymestrze.
Tak zrobi dobra zaprzyjazniona fryzjerka ale reszta poprostu chce zarobic. Farba nawet ekologiczna nie jest bezpieczna.
Ha na swoim przykladzie moge powiedziec ze po 15 latach farbowania a po 5 uzywania wciaz tej samej farby bez amoniaku wylondowalam na sorze z problemami z oddychaniem. Niestety nic co teraz jest profukowane nie jest bezpieczne ja nie narazalabym dziecka ale wiem ze sa takie osoby co wciazy co 2 miesiac farbuja

Roksi co do liczby podejść to indywidualna gra organizmu u każdej z nas. Jak dziewczyny piszą u jednych szybciej się udaje u drugich później tutaj nie ma reguły bo może być wszystko super a będzie klapa na becie; ))
Ewelina super ze będzie synuś Twoje przeczucia są trafione w dyszke;)) Jak się wogole miewasz Twój wymarzony brzuszek juz rośnie?

Dziewczyny teraz ja potrzebuje rady lekarka kazała zrobić FSH w 2dc i od razu zacząć antyki ale powiedzcie mi czy plamienie mam traktować jako 1dc czy dopiero normalne krwawienie? ( po stymulacji najpierw plamienia mam 1 dzień a potem się rozkręca @ i nie wiem ; ( ) .

Ja bym zaczęła w dniu plamienia.

Dla mnie 2 dc to 2 dzień gdy widzę czerwono w gaciach nie ważne jak intensywnie .
Jak tam nowy plan czym teraz Cię stymulują. ?

reklama
Do góry