reklama
Jaskolcia
Fanka BB :)
hej Dziewczyny,
podczytuję Was od dłuższego czasu. Jestem po pierwszym ivf, czekam na wynik transferu 2 zarodków (dziś 8dpt). Leczę się z moim M. od trzech lat. Mam pytanie do Was - czy przed transferem miałyście badanie usg w celu oceny endometrium? Ja nie miałam i zastanawiam się czy było to prawidłowe. Na chwilę obecną czuję, że zbliża się bardziej @ niż pozytywna beta
podczytuję Was od dłuższego czasu. Jestem po pierwszym ivf, czekam na wynik transferu 2 zarodków (dziś 8dpt). Leczę się z moim M. od trzech lat. Mam pytanie do Was - czy przed transferem miałyście badanie usg w celu oceny endometrium? Ja nie miałam i zastanawiam się czy było to prawidłowe. Na chwilę obecną czuję, że zbliża się bardziej @ niż pozytywna beta
kilosierra
hej Dziewczyny,
Witaj!
Ja nie miałam oceny endometrium, tzn nikt na głos nie wypowiedział grubości, ani nie została odnotowana w dokumentach, który otrzymałam z kliniki.
Kiedy robisz betę? Gdzie sie leczysz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaskolcia
Leczę się w Invimedzie we Wrocławiu, betę mam w piątek.Witaj!
Ja nie miałam oceny endometrium, tzn nikt na głos nie wypowiedział grubości, ani nie została odnotowana w dokumentach, który otrzymałam z kliniki.
Kiedy robisz betę? Gdzie sie leczysz?
kilosierra
Leczę się w Invimedzie we Wrocławiu, betę mam w piątek.
Trzymam kciuki! :-)
Ewunka
Niech Ci bozia w dzieciach wynagrodziNie martw się ją w ciebie wierze tyle tańców wytanczylas dla dziewczyn to teraz wróci do ciebie dobro zawsze wraca podwójnie
Jaskolcia
Dzięki Próbuję nastawić się pozytywnie, chociaż ten czas oczekiwania to jakieś "męczarnie".
rybka14
Niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi
i wzajemnie kochana jesteś ☺Niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi
gosia321
Ojej toz to szok. Ewcie nasza nie do pomyslenia co sie dzieje ?Jakaś dziś mnie dopadła ........
Handra. .......
reklama
gosia321
Rewelacja ze wszystkie zapladniaja zycze zeby wiekszosc sie zaplodnila i dobrze rozwinela to bedziesz miala druzyne pilkarska.Ciesze sie ze zapladniaja mi wszystkie...oby cos podjelo wspolprace z plemnikami...
A co do meza...to od wczoraj sie kaja i przeprasza...narazie jestem nie wzruszona ...niech cierpi...
A maz niech cierpi nastepnym razem sie zastanowi zanim cos powie
Podziel się: