reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Curva-HCG-beta-settimane-di-gravidanza.gif

reklama
Ja mam wizytę w piątek 5 sierpnia bardzo się boję idziemy z mężem do Pani doktor powie mi już co i jak. Zapłacimy za wszytko bo jest jakiś pakiet i to taniej wychodzi. Mam nadzieję, że już we wrześniu będzie pierwsze i ostatnie podejście.
Powodzenia dzisiaj będzie wszystko dobrze!

A ja dziewczyny siedzę i ryczę nie wiem jak dotrę na wizytę [emoji25] lekarz kazał mi zrobic badanie bety przed wizyta i urosła przez 3 tygodnie o niecałe 50%. Ja wiem, ze ona juz teraz wolniej rośnie... Ale 50% przez 3 tygodnie [emoji22][emoji22][emoji20]
No co Ty nie płakusiaj nie denerwuj dziecka i cioci . Beta na początku ma rosnąć jak szalona od 10 tyg spada.
Wszystko będzie dobrze nie panikuj za wczasu niepotrzebnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie powałka :-(. Ogólnie nie wiadomo o co chodzi, znów e2 niskie i dużo komórek.. Jeśli do czwartku nie zaskoczy to to jest ostatni cykl. Jedyna opcja diagnostyczna jaka mi została to pickup żeby zobaczyć co tam się dzieje.. Ale i tak nie da to odpowiedzi co z tym zrobić - trochę wygląda jakby wszystkie komórki były uszkodzone, ale cytując lekarza - "to nie ma sensu". Nie bardzo wiem co teraz zrobić.

dziewczyny w mojej klinice trwa taka akcja:
W Klinice Gyncentrum trwa kwalifikacja 20 par, które bezpłatnie będą mogły skorzystać z leczenia niepłodności metodą AneVivo. Zapisy na bezpłatne konsultacje trwają od początku lipca. Na wizyty mogą zgłaszać się pary ze zdiagnozowanym i udokumentowanym medycznie problemem niepłodności, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Warunkiem niezbędnym do wzięcia udziału w programie jest pomyślne przejście kwalifikacji medycznej według wytycznych twórców metody AneVivo.
Więcej na temat programu znajdziecie tutaj: Link do: Katowice: 20 par skorzysta z bezpłatnego zapłodnienia metodą AneVivo.

Może któraś byłaby zainteresowana

reklama
Do góry