reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Curva-HCG-beta-settimane-di-gravidanza.gif

reklama
Ja mam wizytę w piątek 5 sierpnia bardzo się boję idziemy z mężem do Pani doktor powie mi już co i jak. Zapłacimy za wszytko bo jest jakiś pakiet i to taniej wychodzi. Mam nadzieję, że już we wrześniu będzie pierwsze i ostatnie podejście.
Powodzenia dzisiaj będzie wszystko dobrze!

A ja dziewczyny siedzę i ryczę nie wiem jak dotrę na wizytę [emoji25] lekarz kazał mi zrobic badanie bety przed wizyta i urosła przez 3 tygodnie o niecałe 50%. Ja wiem, ze ona juz teraz wolniej rośnie... Ale 50% przez 3 tygodnie [emoji22][emoji22][emoji20]
No co Ty nie płakusiaj nie denerwuj dziecka i cioci . Beta na początku ma rosnąć jak szalona od 10 tyg spada.
Wszystko będzie dobrze nie panikuj za wczasu niepotrzebnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie powałka :-(. Ogólnie nie wiadomo o co chodzi, znów e2 niskie i dużo komórek.. Jeśli do czwartku nie zaskoczy to to jest ostatni cykl. Jedyna opcja diagnostyczna jaka mi została to pickup żeby zobaczyć co tam się dzieje.. Ale i tak nie da to odpowiedzi co z tym zrobić - trochę wygląda jakby wszystkie komórki były uszkodzone, ale cytując lekarza - "to nie ma sensu". Nie bardzo wiem co teraz zrobić.

dziewczyny w mojej klinice trwa taka akcja:
W Klinice Gyncentrum trwa kwalifikacja 20 par, które bezpłatnie będą mogły skorzystać z leczenia niepłodności metodą AneVivo. Zapisy na bezpłatne konsultacje trwają od początku lipca. Na wizyty mogą zgłaszać się pary ze zdiagnozowanym i udokumentowanym medycznie problemem niepłodności, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Warunkiem niezbędnym do wzięcia udziału w programie jest pomyślne przejście kwalifikacji medycznej według wytycznych twórców metody AneVivo.
Więcej na temat programu znajdziecie tutaj: Link do: Katowice: 20 par skorzysta z bezpłatnego zapłodnienia metodą AneVivo.

Może któraś byłaby zainteresowana

reklama
Do góry