husann
Fanka BB :)
Beta 22..spada. Kazali odstawić wszystkie leki i czekać na okres..
Bardzo mi przykro ale nie poddawaj sie i walcz dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 22..spada. Kazali odstawić wszystkie leki i czekać na okres..
Dziewczyny czy mozecie mi cos napisac o moim kropku 4BB ?????
Dokładniej- "Za pomocą pierwszej litery – ocenia sie węzeł zarodkowy z którego powstanie ciało zarodka"
Za pomocą drugiej litery – ocenia sie warstwę komórek, które biorą udział w zagnieżdżeniu zarodka i z których powstanie łożysko i błony płodowe"
Najlepiej rokują blastocysty powyżej 3 AA–BB.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Część dziewczyny .Husann trzymam kciuki .Czy moglybyscie powiedzieć mi czy któraś z Was robiła badanie na trombofilie? Pewna lekarka podpowiedziała mi że warto sprawdzić bo to też podobno może być przyczyną niepowodzeń .Badanie Koszt 400 ZŁ więc chciałam się Was poradzić czy warto.
Husann będzie dobrze, masz pięknego i wlecznego kropka Ja noszę pod sercem 2AB i jestem z niego bardzo dumna Jak się dziś okazało jedyny... ale bardzo w niego wierzymyDziekuje za odpoowiedz. W sumie jak ma byc dobrze i to bedzie i nie zalezne od zarodka jakiej klasy i ze slabszych byly ciaze.
Dokładnie czasem z kiepskich zarodków sa ciąże, a z tych idealnych nie ma.Dziekuje za odpoowiedz. W sumie jak ma byc dobrze i to bedzie i nie zalezne od zarodka jakiej klasy i ze slabszych byly ciaze.
Ja też mam 2 ABHusann będzie dobrze, masz pięknego i wlecznego kropka Ja noszę pod sercem 2AB i jestem z niego bardzo dumna Jak się dziś okazało jedyny... ale bardzo w niego wierzymy