reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za wysokie bety i piękne widoki udany transfer :)✊✊✊

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec:)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Kciuki za kropki misiaka zeby zostaly z mamusia

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzi

22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
22:husann - criotransfer
22: misiakii - betowanie 3 oby wysokie
22:eve87 - wizyta pęcherzykowa

23:jagodaaga- betowanie 1
23:misis188 - transfer
24:katherine203- wizyta w trakcie stymulacji
25: lile- kontrola w trakcie stymulacji
25:koralik83 - wizyta kontrlna przed stymulacja
25: Natalii5- wizyta u nowego gin
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26:mavi -wizyta u gin prowadzacego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
27: marzen88- betowanie 1

Sierpień
1:BeataWarszawa - wizyta kontrolna w klinice
1:husan- betowanie1
2:martka83 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
2: natula - wizyta pecherzykowo serduszkowa
2:butterfly1331- wizyta rozpoczynajaca stymulacje
3:Truskawka89 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:martka83- badania prenataln
4:Kajka89- wizyta u gin prowadzacego ciążę
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
10:Kajka89 -badanie prenatalne
10:mavi -badania prenatalne
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;):D
♡♡♡♡♡[/QUOTE]

reklama
Witajcie ;)
Ostatnio sie nie udzielam bo po ciazy biochemicznej narazie czekamy i zaczynamy crio po urlopie pod koniec sierpnia ;) ale chciałam sie poradzić ;( po ciazy biochemicznej dostałam @ potem minął miesiąc i teraz powinnam dostać druga @ ale juz 3 dzień sie spóźnia gdzie normalnie zawsze była jak w zegarku miedzy 26-28 dniem ;( a dzisiaj juz 30dc i nic ;( brzuch boli jak na @ wiec założyłam tampon i tylko delikatnie był poplamiony ;( a jak nue zakładam tampona to nic nie leci ;( zrobilam nawet test ciążowy i negatywny ;( nie wiem o myślec pomóżcie ;(((

Ja tez miałam okres jak w zegarku ale po ciąży biochemicznej cykl wydłużył się o 8-10 dni

Husann będzie dobrze, masz pięknego i wlecznego kropka ;) Ja noszę pod sercem 2AB i jestem z niego bardzo dumna :) Jak się dziś okazało jedyny... ale bardzo w niego wierzymy :p

Natula ja inaczej nawet nie mysle musi byc dobrze. Wszystko okarze sie 1.08.
Bardzo sie ciesze ze u was wszystko dobrze i ten jeden wam wystarczyl zeby zostal z wami

Ja też mam 2 AB :)

Byłam na wizycie, lekarz pod wrażeniem wyniku.Zrobił usg i sprawdził najważniejsze,że ciąża pojedyncza i odpowiednio umiejscowiona tzn nie pozamaciczna :) Mam dalej brać te same leki, jakieś dodatkowe badania typu morfologia i glukoza,a następna wizyta za 10 dni. Według lekarza powinno już być serduszko :)

Czyli bedziesz widziec serduszko swego szczescia w tym samym dniu co bede betowac

Hej dziewczyny! Dziękuje za wsparcie. Z góry rzepraszam,ze sie nie odzywałam,musiałam sobie wszystko przetrawić. Krew oddana, nadzieji nie mam grama.. Heh. Wyniki po 14. Dzisiaj poszłam po oddaniu krwi na zakupy i kupiłam mnóstwo ciuszków, zabawek dla kuzynki..bo oczywiście jak nie idzie to pierwszy raz chrzestna zostałam :) ironia losu...ale nic! Wierze,ze nam sie wszystkim uda wkoncu koniec kropka! :)
Dziewczyny gratuluje wzrostu wczorajszych bet jesteście boskie, oby tak dalej trzymam mocno mocno kciukasy buziaczki

Hej dziewczyny! Dziękuje za wsparcie. Z góry rzepraszam,ze sie nie odzywałam,musiałam sobie wszystko przetrawić. Krew oddana, nadzieji nie mam grama.. Heh. Wyniki po 14. Dzisiaj poszłam po oddaniu krwi na zakupy i kupiłam mnóstwo ciuszków, zabawek dla kuzynki..bo oczywiście jak nie idzie to pierwszy raz chrzestna zostałam :) ironia losu...ale nic! Wierze,ze nam sie wszystkim uda wkoncu koniec kropka! :)
Dziewczyny gratuluje wzrostu wczorajszych bet jesteście boskie, oby tak dalej trzymam mocno mocno kciukasy buziaczki
Jejka strasznie mi przykro:((( nie poddawaj sie. Ochłoń i do dziela.
Jutro ide na bete....ale ja po prostu czuje i wiem że nic z tego:(((

reklama
No i jakie wspomagacze Ci zaproponowali. ?
Czyli endo ładniej rosło na naturalnym nie na wspomaganym .? Brawo! !!! .
Trzymam kciuki!
Nie dziekuje zeby nie zapeszac ale jakbys jakis maly taniec za mnie zrobila to bylabym wdzieczna:-p:-) :) A co do wpomagaczy to pregnyl dopochwowo i embrioglu bralismy tez pod uwage kroplowki ale skoro przy pierwszym transferze nie mialam skurczow to poco a endo pieknie uroslo wczoraj 7.7 i jajeczko pieknie peklo wszystko jak na zamowienie :-Dtak sie ciesze :-D:-) :):-) :)

Do góry