reklama
Przygarnij Kropka Trzymaj i nie puszczaj &&&&&Hej dziewczyny ja leze w lozeczku i czekam na swego walecznego kropusia
anika11 - pięknych widoczków i pozdrów Polę od ciotki
husann &&&&&
misiakii , nadal wierzę w twojego kropka i trzymam kciuki za piękny przyrost
eve87 , ty już podglądasz? No to cudownego podglądanka Ci życzę Ja się muszę uzbroić w cierpliwość bo czekam do 2 sierpnia by zobaczyć mają kropeczkę
husann &&&&&
misiakii , nadal wierzę w twojego kropka i trzymam kciuki za piękny przyrost
eve87 , ty już podglądasz? No to cudownego podglądanka Ci życzę Ja się muszę uzbroić w cierpliwość bo czekam do 2 sierpnia by zobaczyć mają kropeczkę
To potem głasu głasu go od nasHej dziewczyny ja leze w lozeczku i czekam na swego walecznego kropusia
Tak jakoś wyszło,bo muszę po receptę i tak iść,a akurat mój lekarz wrócił z urlopu plus nastawiona byłam,żeby to zwolnienie już dzisiaj wyżebrać ale zobaczę jeszcze jak to wyjdzie.eve87 , ty już podglądasz? No to cudownego podglądanka Ci życzę Ja się muszę uzbroić w cierpliwość bo czekam do 2 sierpnia by zobaczyć mają kropeczkę
Hej dziewczyny! Dziękuje za wsparcie. Z góry rzepraszam,ze sie nie odzywałam,musiałam sobie wszystko przetrawić. Krew oddana, nadzieji nie mam grama.. Heh. Wyniki po 14. Dzisiaj poszłam po oddaniu krwi na zakupy i kupiłam mnóstwo ciuszków, zabawek dla kuzynki..bo oczywiście jak nie idzie to pierwszy raz chrzestna zostałam ironia losu...ale nic! Wierze,ze nam sie wszystkim uda wkoncu koniec kropka!
Dziewczyny gratuluje wzrostu wczorajszych bet jesteście boskie, oby tak dalej trzymam mocno mocno kciukasy buziaczki
Dziewczyny gratuluje wzrostu wczorajszych bet jesteście boskie, oby tak dalej trzymam mocno mocno kciukasy buziaczki
gosia321
Fanka BB :)
Przykro tule mocnoBeta 22..spada. Kazali odstawić wszystkie leki i czekać na okres..
katharina203
Przykro miBeta 22..spada. Kazali odstawić wszystkie leki i czekać na okres..
reklama
katharina203
Dziewczyny czy na badanie estradiolu i progesteronu trzeba byc na czczo?
Podziel się: