reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sliczny synus :) czarnykot :)
Wszystkim zycze Wesolych, Spokojnych, Pełnych nadziei Swiat!!!!
A u mnie, Widac pecherzyk ale ledwo,we wtorek kolejna wizyta.mam zle cisnienie,musze mierzyc 3 razy dziennie,usg mnie bolalo.bardzo sie oszczedzac.jak wszystko bedzie ok to za 3 tyg karta ciazy,termin na 23 sierpnia czyli w rocznice slubu
smiech.gif
dzis 5 tyg i 1 dZien.moge krwawic,w razie krwotoku szpital,albo mocnych boli.mowila tez o objawach ciazy.moze we wtorek bedzie juz wiadomo czy jeden czy wiecej.myslala ze dzis nie bedzie widac, a jednak! :):)

reklama
Aisha Mówiłam Ci , że wszystko będzie dobrze. Po kolejnym USG będzie jeszcze lepiej. Wypoczywaj dużo i niczym się nie przejmuj.

Jo.M dobrze sie czuję, mam ciągniecia brzucha też-ja już w domciu od piatku siedzę, wczoraj posiedziałam trochę w kuchni więc zleciało-planuje po Świętach wrócić do pracy, bo koniec miesiąca więc papiery(przy tym się nie namęcze:-))
Aisha super, że pęchezryk widoczny, mierz cisnienie sumiennie, wypoczywaj i dbaj o siebie i dzidzię

Aisha myślałam dużo o Tobie i Twoim USG. Cieszę się, że widać pęcherzyk :) Odpoczywaj i dbaj o siebie i maluszka.

sakmi Ty dziś testujesz? :)

Dziewczynki, gratuluję wam wszystkim serdecznie, bo widzę same dobre wieści na święta. Za oczekujące mocno trzymam kciuki.
No i wszystkim radosnych i wesołych świąt by przyniosły nam dużo nadziei, zdrowia i uśmiechu na przyszłość.
Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Do góry